2777
2789
عجب فانتزیه باکلاسی😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دیگه چی میخوای

بنز برج و...🤣🤣🤣

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤
عههه‌ شما وکیل وسیعی منین؟ در ضمن دوست عزیز همه اقوام مختلف در کنار هم زندگی می‌کنیم. همه هم وطنی ...

وسیع اشتباهه

وصی درسته 

منم نگفتم هموطن نیستیم قشنگم

جایی که یکی دنبال همزبان خودش می گرده چه لزومی داره یکی بیاد بگه «عرب نه! من تورکم و افتخار میکنم!» این کار فقط تفرقه ست و اصلا درست نیست

مغازه دارا بعضیا عرب هستن بعضیا فارس آخه اهواز قاطی پاتی شده دیگه نمیدونی کی عرب کی فارسه

عه من فکر میکردم مثل ما تو سطح شهر همه یه قوم هستن

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
عیل کیف تعرفین عربی

چطوری عربی یاد گرفتم؟؟؟

والا خوزستانیم

ولی زیاد بلد نیستم جون خودم

آنچه مقدر است ، خواهد آمد ؛ آرام بمان ، که اضطراب ، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمیکند.🌱🦋 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمیشه توبه کردم😂❌️