2777
2789

من‌ ۷ماه‌ یکسره‌ حرص‌ می‌خورم‌ جوش میزنم‌ میریزم‌ تو‌ خودم‌ خانوادم‌ در‌ حقم‌ ظلم‌ کردن‌ تو‌ سن۱۴سالگی‌ منو‌ دادن‌ به‌ کسی‌ که۲۰سال‌ از‌من‌ بزرگتر‌ بود اونم‌ نامردی‌ تمام‌ در‌ حقم‌ کرد‌ سرشکستم‌ کرد‌ پیش‌ فامیل دوست‌ آشنا‌ هرکی‌ از‌ راه‌ رسید‌ یه‌ ضربه‌ بهم‌ زد‌ رفت‌ ۷ماهه‌ با‌ هزارتا‌ سختی‌ ترس‌ تنهایی‌ میرم‌ دادگاه به‌ هزار‌ بدبختی‌ پول‌ جور‌ می‌کنم‌ تو‌ این‌ مسیر‌ کم‌ نیارم‌ خودمو‌ تو‌ خونه‌ بابام  حبس‌ کردم‌ همه‌ای‌ غم‌ های‌ عالم‌ رو‌ دوشم هستن آرزوهامو‌ خراب‌ کردن‌ زندگی‌ مو‌ خراب‌ کردن  از‌ مدرسم‌ افتادم‌ افسرده‌ شدم‌ خلاصه‌ فشار‌ روحی‌ روانی‌ زیاد‌ روم‌ هس 

۱هفته‌ پیش‌ تو‌ فکری‌ چیزی‌ نبودم‌ رفته‌ بودم‌ کافی‌ نت‌ رو صندلی‌ نشسته‌ بودم‌ اومدم‌ بلند‌ بشم‌ نتونستم‌ تا‌ چند دقیقه به قفسه سینم‌ فشار‌ اومد‌ نمی‌تونستم‌ تکون بخورم‌ انگاری‌ یه‌ وزنه‌ محکم‌ یکی‌ دار‌ می‌کوبه‌ به‌ قفسه‌ سینم‌ حس‌ کردم  الان  هس‌ که‌ خورد‌ بشه‌ یه‌ شورشی هم همراش‌ داشت‌ کتفم‌ سوزوش‌ داشت‌ از‌ درون‌ لکنت‌ زبان‌ عجیبی‌ هم‌ جدیدی‌ هم  گرفتم‌ نفس‌ تنگی‌ شدید  هم  دیشب داشتم‌ 

می‌‌خوام‌ بدونم‌ کسی‌ که‌ رگهای‌ قلبش‌ گرفته‌ باشن‌چقد طول میکشه  تا  سکته  کنه دلم‌ می‌خواد خیلی‌ زود بمیرم  دیگه‌ طاقت‌ ندارم‌ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس عامل خیلی از بیماری هاست،،دختر خوب حالا که داری کار درست رو میکنی و داری از اون زندگی راحت میشی ارزوی مرگ میکنی؟؟؟ هنوز خیلی جونی هزار راه واسه پیشرفت و زندگی خوب داشتنه جلو روته قوی باش فکرای منفی رو بریز دور 

کاش دروع باشه تاپیکت🥲😶

واسه  خودم‌ یه  کابوس‌ باور  نکردنی‌ قرص می‌خورم  می‌خوابم‌ نصف‌ شب بیدار‌ میشم‌ یهو‌ یادم‌ میاد‌ میزنم‌ زیر‌ گریه‌

دلم‌ واسه‌ خودم‌ میسوزه‌ ۷ماهه‌ هرچی‌ گریه‌ کردم‌ خالی‌ نشدم  

فقط‌ مرگ‌ آرومم  می‌کنه‌ حافظمو‌ کلا‌ از‌ دست‌ دادم‌

اگر واکسن کرونا زدی بله امکان سکته کردنت هست متاسفانه.مراقب خودت باش قرص رقیق کننده ی خون بخور آسپری ...

۲تا دوز یا ۳تا دوز فک  کنم  زدم  فقط بگو از چی‌ دوری  کنم‌ به‌ مرگ‌ نزدیک‌ بشم‌ بخدااخیلی دلم‌ می‌خواد  خودکشی‌ کنم‌ ولی‌از  خدا  می‌ترسم  اگه بدونم‌ به‌ زودی‌ سکته  می‌کنم‌ خیلی  خوشحال  میشم😓

۲تا دوز یا ۳تا دوز فک  کنم  زدم  فقط بگو از چی‌ دوری  کنم‌ به‌ مرگ‌ نزدیک‌ بشم‌ ...

خدا نکنه عزیزم.از یه آدم آگاه مشاوره بگیر تا حست بهتر بشه به زندگی.شما روت به دنیاست.اینهمه ناامیدی برای چی؟اگه دیگران زندگی تو خراب کردن تو دوباره بسازش.سعی کن اونطوری زندگی کنی که دوست داری.امیدوارم حالت بهتر بشه.از اورژانس اجتماعی میتونی کمک بگیری.

عزیزمممم کدوم شهری؟راست میگی اینارو؟ مدیونی بخدا سرکار بذاری من رو بچه ها خیلی حساسم😞

خیلیاا‌ بودن  تو‌ مجازی‌ باور  نکردن  زن‌ همسایگان  ۵۵سال‌ سن‌ کلی‌ اشک‌ ریخت‌ واسم‌ حال  روزمو‌ دید‌ یکی‌ از‌ شهرهای کرمون

فقط بهم بگو چی‌ کار  کنم‌ زودتر  سکته‌ کنم‌ می‌ترسم  یهو رد بدم  برم‌ سمت  خودکشی‌ اینجوری‌ بمیرم‌ بهتره‌ من  هیچ‌ هدفی‌ و آرزوی‌ دیگه‌ واسه  آینده  ندارم‌ بزرگترین آرزوم‌ مرگ‌ شده

قلبمم چند‌ روزی  یبار‌ درد میگیره‌ جدیدا