2777
عنوان

بیماری گال

937 بازدید | 23 پست

اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم بگید. بعداز زایمان گرفتم.دکتر ب منو همسرم پماد داد اما راجع ب نوزادم چیزی نگفت... موندم چ کنم اصلا نمیدونم گرفته یا نه... اینوهمه لباسو موندم چطور بشورمو کجا پهن کنم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شپش تبدیل به گال میشه؟ یا فرق داره؟

شپش فرق داره، این به چشم دیده نمیشه خارش شدید پوستی می گیری، کل زندگیت رو باید بجوشونی، با اب خالی نمیره، آمپول، پمادوقرص داره، احتمالا زیاد بخوارونی هم زیر پوستی حالت آبکی میگیره، انگار آبجوش ریخته رو پوستت

قطعا از بیمارستانی که زایمان کردم. یا از روستا خونه مادرشوهرم

روستایی ها که خیلی تمیز هستن،  بیمارستان هم ضد عفونی میشه ای بابا بچه نگیره،  ناحیه تناسلی شو چک کن لای انگشتا اونجا رو بیشتر درگیر میکنه

قطعا از بیمارستانی که زایمان کردم. یا از روستا خونه مادرشوهرم

من خونه یکی از بستگان رفتیم مریض دم مرگ داشتن گرفتیم، از اون موقع تا الان خونه هیچ احدالناسی برای خواب نموندم

روستایی ها که خیلی تمیز هستن،  بیمارستان هم ضد عفونی میشه ای بابا بچه نگیره،  ناحیه تناسلی ...

اره منم تعجب میکنم. نمیدونم از کی و کجا گرفتم‌ میگم شاید از تو درختا و باغ گرفتم. وگرنه اره خدایی مادرشوهرم تمیزه

منم نمیدونم چطور این مصیبت سرم اومد

یه مدت صبر کن اگر خانواده شوهرت نگرفتن، یعنی از بیمارستان گرفتی، سعی کن یه مدت هیچ کس خونت نیاد الکی بگو مریض شدم، خوب شدی از فرش گرفته همه چیو بده بیرون بشورن، ملحفه، لباسی که پوشیدین با آب صد درجه بشورین، یا لباسو بندازین دور کلا