2821
2789
عنوان

بیماری گال

892 بازدید | 23 پست

اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم بگید. بعداز زایمان گرفتم.دکتر ب منو همسرم پماد داد اما راجع ب نوزادم چیزی نگفت... موندم چ کنم اصلا نمیدونم گرفته یا نه... اینوهمه لباسو موندم چطور بشورمو کجا پهن کنم. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شپش تبدیل به گال میشه؟ یا فرق داره؟

شپش فرق داره، این به چشم دیده نمیشه خارش شدید پوستی می گیری، کل زندگیت رو باید بجوشونی، با اب خالی نمیره، آمپول، پمادوقرص داره، احتمالا زیاد بخوارونی هم زیر پوستی حالت آبکی میگیره، انگار آبجوش ریخته رو پوستت

اخه نمیدونم مبتلا شده یا نه

اتاقش رو جدا کن یا لباسش رو جدا بشور، با دستکش یه بار مصرف به تنش دست بزن، من خودم 17سال پیش گرفتم، کل لباسامو ریختم دور بعد اینکه خوب شدم 

قطعا از بیمارستانی که زایمان کردم. یا از روستا خونه مادرشوهرم

روستایی ها که خیلی تمیز هستن،  بیمارستان هم ضد عفونی میشه ای بابا بچه نگیره،  ناحیه تناسلی شو چک کن لای انگشتا اونجا رو بیشتر درگیر میکنه

قطعا از بیمارستانی که زایمان کردم. یا از روستا خونه مادرشوهرم

من خونه یکی از بستگان رفتیم مریض دم مرگ داشتن گرفتیم، از اون موقع تا الان خونه هیچ احدالناسی برای خواب نموندم

روستایی ها که خیلی تمیز هستن،  بیمارستان هم ضد عفونی میشه ای بابا بچه نگیره،  ناحیه تناسلی ...

اره منم تعجب میکنم. نمیدونم از کی و کجا گرفتم‌ میگم شاید از تو درختا و باغ گرفتم. وگرنه اره خدایی مادرشوهرم تمیزه

منم نمیدونم چطور این مصیبت سرم اومد

یه مدت صبر کن اگر خانواده شوهرت نگرفتن، یعنی از بیمارستان گرفتی، سعی کن یه مدت هیچ کس خونت نیاد الکی بگو مریض شدم، خوب شدی از فرش گرفته همه چیو بده بیرون بشورن، ملحفه، لباسی که پوشیدین با آب صد درجه بشورین، یا لباسو بندازین دور کلا

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز