sevdaly مدیر استارتر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 509 عنوان فردا 13 صفره 154 بازدید | 21 پست شنیدم میگن 13 صفر وقتی میری بیرون آیت الکرسی و صلوات بفرستی بعد بری بیرون چیزی بخری به نیتی ک داری برآورده میشهمثلا لباس بچه بخری به نیت بچه دار شدن.. کسی بوده حاجت گرفته باشه؟ 1402/06/07 | 13:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18264 من پارسال برای نیتی امتحان کردم ولی نشد قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
طلایی_متمایل_بنفش عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 32780 الان میان میخورنت فکت نامحبوب ؛ آدم ها میتونن حرفای خوبی بزنن ولی آدم خوبی نباشن!
طلایی_متمایل_بنفش عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 32780 الان میان میخورنت اونم درستهههه فکت نامحبوب ؛ آدم ها میتونن حرفای خوبی بزنن ولی آدم خوبی نباشن!
sevdaly مدیر استارتر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 509 من پارسال برای نیتی امتحان کردم ولی نشد آرزوی محال بود یا معمولی؟
sevdaly مدیر استارتر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 509 واقعیه!!؟؟؟ نمیدونم منم همینجا شنیدم خاستم ببینم درست باشه فردا امتحان کنم
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18264 آرزوی محال بود یا معمولی؟ بشدت معمولی قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 49724 خدایی دست بردارید از این کاراشاید بعضی آرزوهاتون اصلااا ب صلاحتون نباشهی توکل ب خدا بگید و تلاش کنید اگ قرار باشه بهش برسید میرسید منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18264 ای بابا ولی خیلیا حاجت گرفتن خصوصا برای بچه برو بخر حالا امتحانش ک ضرر نداره برو ی پستونک بخر😍 ایشالا جواب میگیری شما قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
sevdaly مدیر استارتر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 509 خدایی دست بردارید از این کارا شاید بعضی آرزوهاتون اصلااا ب صلاحتون نباشه ی توکل ب خدا بگید و تلاش ... پس بلکه صلاحت واژیمنسموس بودن بود چرا تلاش کردی خودتو خوب کنی؟
sevdaly مدیر استارتر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 509 ولی خیلیا حاجت گرفتن خصوصا برای بچه برو بخر حالا امتحانش ک ضرر نداره برو ی پستونک بخر😍 ایشالا جواب ... من برای ازدواج حالا میخاستم یه چیزی بگیرم😅😅
طلایی_متمایل_بنفش عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 32780 پس بلکه صلاحت واژیمنسموس بودن بود چرا تلاش کردی خودتو خوب کنی؟ چ جواب دندون شکنی فکت نامحبوب ؛ آدم ها میتونن حرفای خوبی بزنن ولی آدم خوبی نباشن!