2777
2789
عنوان

تستhpvمثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 67 پست

قابل توجه اونایی که واسه هرزه ها تو تاپیکای دیشب ماله میکشیدن واقعا ظلمه یکی از همه جا بیخیر مبتلا شه اصن معلوم نیس کدوم هرزه ای کجا رو الوده کرده

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر چه بیشتر عفونت‌های HPV به خودی خود پاک می‌شوند و بیشتر ضایعات پیش سرطانی به طور خود به خود برطرف می‌شوند، اما این خطر برای همه خانم‌ها وجود دارد که عفونت HPV مزمن شود و ضایعات پیش سرطانی به سرطان مهاجم دهانه رحم تبدیل شوند. 15 تا 20 سال طول می‌کشد تا سرطان دهانه رحم در زنان با سیستم ایمنی طبیعی ایجاد شود

اگر چه بیشتر عفونت‌های HPV به خودی خود پاک می‌شوند و بیشتر ضایعات پیش سرطانی به طور خود به خود برطرف ...

خوب اون 18 ساله یعنی چند وفت قبل گرفته؟؟؟؟ بنطرم ممکنه 10 سال یا کمتر هم ب سرطان تبدیل بشه

قابل توجه اونایی که واسه هرزه ها تو تاپیکای دیشب ماله میکشیدن واقعا ظلمه یکی از همه جا بیخیر مبتلا ش ...

افرین خدا ازشون نگذره میخوای بری لیزر باید بترسی بری استخر باید وحشت کنی زندگی سالمی هم داشته باشی هم تو خطری

خوب اون 18 ساله یعنی چند وفت قبل گرفته؟؟؟؟ بنطرم ممکنه 10 سال یا کمتر هم ب سرطان تبدیل بشه

با سیستم ایمنی ضعیف زده پنج تا ده سال.

اون هجده ساله رحم گرفته نه دهانه رحم

و احتمالا قبلش از استخری دسشویی فرنگی چیزی گرفته باشه چون منتقل میشه صرفا تماس جنسی نیست.

یعنی گوگل کنی نوشته هست ولی در اصل نیست و مجرد هام که هیچ رابطه ای نداشتن بهhpv مبتلا میشن

ببخشید واقعاعذر میخوام

در مورد واکسن گارداسیل 

و اینکه اگه یک هزارم درصد شک داشته باشه

باید بره ازمایش بده؟

هزینه واکسن چقدر؟

بعد بیماری هم واکسن میزنن یا فقط قبلش باید باشه

آقا هستم .به احترام کاربران نوشتم.آقاهستم
علائمش چیه؟همینجوری بی علایم رفته از داده

نه اولش که روی بدنش یه دونه داشته رفته لیزر کرده چند سال پیش بعد خون ریزی داشته همش رفته دیدن داخل رحمش هم پر شده بردنش کورتاژش کردن و اونجا از رحم نمونه گرفتن