2777
2789
عنوان

حسرت های زندگی 🙃

271 بازدید | 19 پست

چه کار هایی کردین که حسرتشو میخورین و با خودتون میگین ای کاش انجام نمیدادم و چه کارایی نکردین که حسرتشو میخورین و با خودتون میگین ای کاش انجام میدادم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای کاش میدونستم سلامتی چه نعمتیه که اگه نداشته باشیش زنده و مرده ات فرقی نداره همین

آره واقعا سلامتی خیلی چیز بزرگیه  باید قدرشو دونست و تا وقتی سالمی تا جایی که میتونی ازش استفاده کنی و لذتشو ببری 

ای کاش درسم خوب می خوندم یه جایی میرسیدم قدر سلامتی الان نمی دونم همه جوره دارم یه بدنم آسیب میزنم ف ...

عزیزم فدای سرت خیلی ها هم هستن درس خوندن ولی بازم چیزی که میخواستن نشده 

الان هم خیلی وقت داری میتونی از سلامتی که داری حد اکثر استفاده رو بکنی

ای کاش زود شوهرم نمیدادن ای کاش الان دانشگاه بودم ای کاش زود بچه نمیاوردم

عزیزم خدا بچتو برات حفظ کنه 

جنبه خوبش اینه که هنوز خیلی وقت داری و میتونی با شوهرت و بچت چیزای خوبی رو تجربه کنی

چند سالته؟ 

ای کاش دوسال پیش که دوازدهم بودم و کلاسا مجازی بود و برای اولین بار گوشی دستم.گرفتم...بجا اینک با بقیه چت کنم و وقتم تومجازی بزارم درس میخوندم الان معدلم بالا بود راحت میتونستم معلمی و رشته های خوب برم همین بزرگترین حسرت زندگیمه ...فقط چت کردم و نخوندم و معدلم پایین شد منی ک دوازده سال معدلم پایین 19ونیم نبود الان معدلم 10شده 

الان نمیتونی بری سرکار؟ 

ترم سوم هستم. همسرم مخالفه با برای مردم کارهای آزاد کنم. میگه ی چن سال دیگه خودمون ی شغل دوم راه بندازیم یاهم میگه وقتی دانشگاهت تموم شد مرتبط با رشتت برو سرکار ولی من میترسم همه اینا دروغ باشه خیلی دوس دارم از الان کار کنم تو خونه بشدت افسردگی گرفتم دلم میخاد یکم تو اجتماع باشم تجربه کسب کنم اما نمیشه. میترسم بعدن بچه بیارم باز بچرو بهونه کنه. 

ای کاش دوسال پیش که دوازدهم بودم و کلاسا مجازی بود و برای اولین بار گوشی دستم.گرفتم...بجا اینک با بق ...

منم یکی از حسرتای زندگیم اینه دوازدهم و کنکورو هیچکدومو نخوندم ولی الان که نگا میکنم میبینم هنوزم میتونم بشینم و برای کنکور بخونم و ترمیم معدل بزنم تو هم  میتونی 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز