2777
2789
عنوان

چجوری ماکارونی با سویا درست کنم؟

2109 بازدید | 13 پست

من تا حالا اشپزی نکردم 

در حد یه تخم مرغ و املت بیشتر نپختم 

حالا زده به سرم که تنهایی ماکارونی درست کنم 

لطفا بهم یاد بدید

سه جوری که قشنگ نارنجی بشه با مختلفات 

سویا رو‌ خیس کن نیم ساعت بعد آبشو خالی کن خوب بطور و فشار بده آب اضافه ش بره پیاز داغ کن فلفل دلمه هم بزن  سویا هم تفت بده ادویه و رب زیاد بزن تفت بده بعدم ماکارونی که جوشوندی بریز تو مواد با دست آروم زیر و رو کن همه جاش که رنگ گرفت تو ی ظرفی که ته دیگ سیب زمینی گذاشتی دم بزار

اول یه پیاز رو خورد کن بریز تو ماهیتابه بعد یکم روغن و ادویه بهش بزن طلایی که شد قارج و سویا و رب رو بهش اضافه کن بزار با همون آبی که خودش انداخته قشنگ جا بیفته بعد یه قابلمه بردار آب بریز توش بزار بجوشه بعد ماکارانی رو داخلش بریز یکم که نرم شد ابکش کن ته قابلمه ت نون یا سیب زمینی بریز بعد ماکارانی و مواد رو به نسبت مساوی بریز و آخر سرم یه دمکنی بزار روش و ۴۵دقیقه صبر کن تا قشنگ همه موتد به خورد هم برن

نیمچه خیاطم  🪡🧵✂️و یه کارگاه فسقلی دارم 😁ورزش های مورد علاقم ایروبیک و شنا🏃‍♀️                     درمن دختری ساز امیدواری مینوازد👸 💅💄                                                اگر می‌توانید بابت کاری که دوست دارید پول دریافت کنید، هر فیش حقوقی یک جایزه است🧚‍♀️💰💳 سوره واقعه و دعای استغفار ۷۰بندی حضرت امیرالمومنین ❤معجزه میکنه و روزی رو چند برابر میکنه من که خیلی نتیجه دیدم تو هم شروع کن به خوندنش تا برکتش تو زندگیت سرازیر بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول یه پیاز درشت نگینی خردکن سیب زمینی خردکن فلفل دلمه ام خردکن یه گوجه هم‌رنده کن سویاهم با اب داغ خیس کن

اول سیب زمینی سرخ کن 

بعد پیاز توی همون ماهیتابه سرخ کن بعدکه طلایی شد رب با یکمی اب رقیق کن بهش اضافه کن تا خب سرخ بشه رنگ ازادگنه

بعدش سویا فلفل دلمه گوجه ادویه هاش نمک بزن بزاره یگم باهم تفت بخورن دراخر که خاموش کردی سیب زمینی اضافه کن

اب جوش بزار بعد داخلش نمک زردچوبه بریز ماکارانی بنداز یکم‌روغن بریز بهم نچسبن بعدم ببین شل شدبودن ابکش کن برگردون قابلمه یه لایه مواد ماکارانی دم بزار

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

اول سویا رو با اب داغ خیس کن . پیاز تفت بده با فلفل دلمه 

سویا که نرم شده رو اضافه کن چند دقیقه تفت بده با نمک ،فلفل ، زردچوبه ، آویشن ، پودر سیر ، رب بریز و دوباره تفت بده 

ماکارونی رو آبکش کن با آب سرد . ( قبل ریختن ماکارونی تو آبجوش ، به آب نمک و کمی روغن اضافه کن حتما ) 

ته دیگ نان یا سیب زمینی بذار ته قابلمه ، بعد لایه لایه ماکارونی و مواد رو بریز و ، نصف لیوان آب روغن بریز کنارش ، شعله رو زیاد کن تا بخار بپیچه ، بعد کم کن بذار ۱ ساعت دم بکشه .

نکته ی خییییلی مهم ، ماکارونی رو حدی بجوشون که هنوز یه کم سفت باشه ، وگرنه شفته میشه

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من

سیب زمینی اخر سر اضافه میکنم چون اگ همزمان بابقیه موادبریزم مزه رب ونمگ میگیره به خودش دوست ندارم ولی بااین روش عالی میشه😍😋دلم خاسست

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
سویا رو‌ خیس کن نیم ساعت بعد آبشو خالی کن خوب بطور و فشار بده آب اضافه ش بره پیاز داغ کن فلفل دلمه ه ...

سویا رو که خیس میکنم تو آبش چی بریزم؟همینطور ماکارونی؟

اول یه پیاز درشت نگینی خردکن سیب زمینی خردکن فلفل دلمه ام خردکن یه گوجه هم‌رنده کن سویاهم با اب داغ ...

من شنیدم سویا با آب سرد بشورین 

چقدر بزارم ماکارونی نرم؟؟

من شنیدم سویا با آب سرد بشورین  چقدر بزارم ماکارونی نرم؟؟

نه با اب گرم‌ یا داغ

بببین  یجوری بشه نه خیلیییییی شل شه که بعد دم میزاری شفته نشه نه سفت باشه که بعد دم نکشه

بعدم ک دم کنی گزاشتی زیر به مدت ۱۰دقیقه اینا زبادبزار بخار گرفت گم کن ویگه

ادویه کاری  فلفل قرمز پودر سیر اویشن زرد چوبه