2777
2789
عنوان

چرا آرومم

156 بازدید | 16 پست

سلام

چرا من آرومم بهم یاد بدین بپرم به مردم

وقتی چیزی میگن

حتی حس میکنم نمیتونم از بچم دفاع کنم

دیروز یه خانم گفت چقدر بچتون ریزه ست 

گفتم مثل خودمه ما مینیاتوری هستیم

بچم شاکی میشه میگه نزار اینجوری بگن

چون مهربونم چه کنم😕

سلام گلی 

خب اونا ادب رو رعایت نمیکنن  شما خودت باش ، 

توی موارد مختلف محترمانه میتونی بشون گوشتزد کنی این حرف درستی نیست یا مثلا بچم ناراحت میشه اینطور می گید،

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

رفتار جراتمندانه رو تمرین کن منم اینطوریم روانشناس رفتم گفت سعی کن حرفتو بزنی با ادب و احترام ولی باید تمرین کنی یدفعه نمیشه ،،،اگه میتونی کارگاه های شخصیت شرکت کن خیلی روت اثر میزاره،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه انقد اروم و صبوری که اون حرف یا حرفای دیگه اذیتت نمیکنه واقعا باارزشه و جای تحسین داره

ولی اگه اذیت میشی و هیچی نمیگی یه روز از پا درت میاره میتونی محترمانه جوابشونو بدی

خدا        

یه نکته بگم شاید ناراحت بشی ولی هرکسی حرفی میزنه بهش فکر کن بعضیا بیان درستی ندارن ولی حرفشون حقه

الان میگی به بچه ت گفتن ریزه میزه اونم ناراحت شده اگه میتونی یه متخصص ببر برادرزاده هامم اینطورین وقتی ببری کسی هم بپرسه میگی زیر نطر متخصصه ولی کلا استخون بندیمون ریزه شایدم روی رشدش اثر گذاشت

الان یه بنده خدایی داریم تو فامیل ۳۲ سالشه ریزه میزه س ازدواج نکرده همش به مادرش میگه اگه منو میبردی دکتر اینطوری نمی موندم

یه نکته بگم شاید ناراحت بشی ولی هرکسی حرفی میزنه بهش فکر کن بعضیا بیان درستی ندارن ولی حرفشون حقه ا ...

خودمم ظریفم

وقت دکتر گرفتم براش

منم چهل سالمه اصلا سنم بهم نمیاد چون ریزه هستم تو شهری هستم خوب خانماشون درشتن

تهرانی ها باربی و ظریف ترن

چون خوب غذام اندازه ست

اگه انقد اروم و صبوری که اون حرف یا حرفای دیگه اذیتت نمیکنه واقعا باارزشه و جای تحسین داره &n ...

صبورم

چی بگم آخه

خیلی ها خوششون میاد حتی میگن خوشگلی ظریفی

دخترتم مثل خودته

خیلی ها هم اینجوری میگن

حرف مردم اذیتم نمیکنه

چجوریه

عواملی که مانع از جرات مندی می‌شوند:

ترس از دست دان رابطه یا آسیب زدن به رابطه با فرد مقابل.

احساس گناه در مورد نه گفتن و رنجیدن و ناراحت شدن دیگران.

اعتقاد به اینکه اگر از قبول درخواست دیگران سر باز بزنم آدم خودخواهی هستم.

احساس مهم و با ارزش بودن در مواقعی که از شما می‌شود.

اعتقاد به اینکه همیشه باید دیگران را از خود راضی و خوشحال نگه داریم.

اعتقاد به اینکه خوب نیست خواسته‌های خود را بر خواسته‌های دیگران ترجیح دهیم.

اعتقاد به اینکه اگر کسی رفتار یا گفتار ناراحت کننده داشت بهتر است از آن فاصله بگیریم.

حال که موانع جرات‌مندی  معرفی شد متوجه شدید که نداشتن جرات باعث بروز مشکلات در زندگی می‌شود. برای حل این مسئله باید تغییراتی در رفتار خود به وجود بیاوریم.

صبورم چی بگم آخه خیلی ها خوششون میاد حتی میگن خوشگلی ظریفی دخترتم مثل خودته خیلی ها هم اینجوری م ...

من الان دارم با همچین شخصیتی زندگی میکنم و کاملا برام قابل درکه خوشبحال همسرتون  

خدا        
خودمم ظریفم وقت دکتر گرفتم براش منم چهل سالمه اصلا سنم بهم نمیاد چون ریزه هستم تو شهری هستم خوب خا ...

ما هم خودمون ظریفیم میدونی فامیل میشناسن براشون عادی ولی مدرسه و محیط بیرون به خودشون جرآت میدن بپرسن شما هم محترمانه بگو نباید بزاری حرف کسی ناراحتت کنه و تا شب بهش فکر کنی ،،،تو میدونی که مشکلی نداری پس ناراحت نباش برات مهم نباشه دیگران چی میگن

ما هم خودمون ظریفیم میدونی فامیل میشناسن براشون عادی ولی مدرسه و محیط بیرون به خودشون جرآت میدن بپرس ...

حرف بچم عذابم میده

یوقتایی فکر میکنم شاید اون درست میگه

من روانشناسی خوندم شاید مشکل از این رشته بوده که اینقدرم صبورم