رفتار جراتمندانه رو تمرین کن منم اینطوریم روانشناس رفتم گفت سعی کن حرفتو بزنی با ادب و احترام ولی باید تمرین کنی یدفعه نمیشه ،،،اگه میتونی کارگاه های شخصیت شرکت کن خیلی روت اثر میزاره،،،
یه نکته بگم شاید ناراحت بشی ولی هرکسی حرفی میزنه بهش فکر کن بعضیا بیان درستی ندارن ولی حرفشون حقه
الان میگی به بچه ت گفتن ریزه میزه اونم ناراحت شده اگه میتونی یه متخصص ببر برادرزاده هامم اینطورین وقتی ببری کسی هم بپرسه میگی زیر نطر متخصصه ولی کلا استخون بندیمون ریزه شایدم روی رشدش اثر گذاشت
الان یه بنده خدایی داریم تو فامیل ۳۲ سالشه ریزه میزه س ازدواج نکرده همش به مادرش میگه اگه منو میبردی دکتر اینطوری نمی موندم
ترس از دست دان رابطه یا آسیب زدن به رابطه با فرد مقابل.
احساس گناه در مورد نه گفتن و رنجیدن و ناراحت شدن دیگران.
اعتقاد به اینکه اگر از قبول درخواست دیگران سر باز بزنم آدم خودخواهی هستم.
احساس مهم و با ارزش بودن در مواقعی که از شما میشود.
اعتقاد به اینکه همیشه باید دیگران را از خود راضی و خوشحال نگه داریم.
اعتقاد به اینکه خوب نیست خواستههای خود را بر خواستههای دیگران ترجیح دهیم.
اعتقاد به اینکه اگر کسی رفتار یا گفتار ناراحت کننده داشت بهتر است از آن فاصله بگیریم.
حال که موانع جراتمندی معرفی شد متوجه شدید که نداشتن جرات باعث بروز مشکلات در زندگی میشود. برای حل این مسئله باید تغییراتی در رفتار خود به وجود بیاوریم.
خودمم ظریفم وقت دکتر گرفتم براش منم چهل سالمه اصلا سنم بهم نمیاد چون ریزه هستم تو شهری هستم خوب خا ...
ما هم خودمون ظریفیم میدونی فامیل میشناسن براشون عادی ولی مدرسه و محیط بیرون به خودشون جرآت میدن بپرسن شما هم محترمانه بگو نباید بزاری حرف کسی ناراحتت کنه و تا شب بهش فکر کنی ،،،تو میدونی که مشکلی نداری پس ناراحت نباش برات مهم نباشه دیگران چی میگن