2777
2789

من جات بودم تمیز میکردم غذامم میزاشتم بعد راحت میخوابیدم چون اونجوری از خوابتم چیزی نمیفهمی همش استرس داری پاشی غذابزاری خونه تمیزکنی ولی اینجوری راحتی.تا ۹  ۹ونیم کاراتو بکن بعدم تخت بخواب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جات بودم تمیز میکردم غذامم میزاشتم بعد راحت میخوابیدم چون اونجوری از خوابتم چیزی نمیفهمی همش استر ...

سلام تاپیکم گزارش میزنین خطر شناسای دارم لطفا نینیارم نیست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11862112/روز-پزشک-برای-مرد-چی-میخرین-که-موندنی-باشه-همیشه

کاراتو بکن غذاتو بپز عصر یه چرت بزن و شب ساعت یازده بخواب هیچی به خواب شب نمیرسه خودت رو مریض نکن

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

از ۵ بیدارم کلی هم کار دارم تاتکون میخورم بیدار میشه 

دختر کوچولوم

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
🙂😂ن ایقندرم راحت میخوابم 

😅نه ولی جدا از شوخی الان که نمیخوابی تو نینی سایتی بجاش پاشو کاراتو بکن انقد حال میده کاراتو کنی بعد بخوابی.من دیشب همینکارو کردم واسه همین الان لم دادم راحتم

غذا بذار بعد بخواب.. منکه خوابم نمیبره شوهرم کوخ ریخت بیدارم کرد رفت سرکار

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم...