2777
2789
عنوان

به‌وقت صبح

91 بازدید | 6 پست

چندوقته که سردرگمم فک میکنم تمام تلاشایی که کردم بی نتیجه بوده مثلا رفتم لیسانس گرفتم که چی بشه/یا مثلا فکرمو نمیتونم جمع کنم از بس تو زندگیم دیگران دخالت کردن نمیدونم دیگه چی خوبه چی بد

بی انگیزم نمیدونم چمه

لازم نیست هر تلاشی یا هر مدرکی یه نتیجه ی خفن بده یا اصلا نتیجه بده، بعضی کارها فقط اون لحظه ای که انجام میشن جزوی از زندگیه ما میشن و تجربه کسب میکنیم... یه مدت فارغ از همه چیز و همه کس استراحت کنین یا مسافرت برید، بعدا بیاید و فکر کنین به تصمیمات.. انگیزه واقعی فقط از درون خوده آدم ی وجود میاد

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لازم نیست هر تلاشی یا هر مدرکی یه نتیجه ی خفن بده یا اصلا نتیجه بده، بعضی کارها فقط اون لحظه ای که ا ...

من یه مدت طولانیه اینجوریه

حتی مسافرتم نمیدونم برم بانی‌هه روز میگ اره یه روز میگم نه

نمیدونم چی حالوم خوب میکنه با۲۶سال سن🥺

لازم نیست هر تلاشی یا هر مدرکی یه نتیجه ی خفن بده یا اصلا نتیجه بده، بعضی کارها فقط اون لحظه ای که ا ...

چقدر این حرفتون منو اروم کرد. دقیقا منم عذاب وجدان کارهای به ثمر نرسیده و تلاش هام بودم. حرف شما ارومم کرد.قرار نیست همیشه نتیجه بدن مهم اینه اون لحظه خالمون باهاش خوب بوده

من یه مدت طولانیه اینجوریه حتی مسافرتم نمیدونم برم بانی‌هه روز میگ اره یه روز میگم نه نمیدونم چی ح ...

به اینکه چی حالت خوب میکنه که انجامش بدی فکر نکن,کاراییو که قبلا میکردی و خیلی حالتو خوب میکردن بکن و فقط در لحظه زندگی کن نه گذشته نه آینده.. منم مثه خودتم البته در حال حاضر و با ۲۲ سال سن

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
چقدر این حرفتون منو اروم کرد. دقیقا منم عذاب وجدان کارهای به ثمر نرسیده و تلاش هام بودم. حرف شما ارو ...

خداروشکر،دقیقا 😊