2777
2789
عنوان

امروز گفتن ک

343 بازدید | 19 پست

عشقم . همون کسی ک به من ظلم کرد روی تخت بیمارستانه. اره اینه خدای من هرچیزی تاوان داره هنوز اولشه اینقدر در حق من بدی کرد باید تاوان بده...دلم داره خنک میشه ک زجر کشیدنشو میبینم. چون خیلی اذیتم کرد ....خیلی ایشالا بمیره ایشالا جوون مرگ بشه اونجوری ک منو نابود کرد نابود بشه خودش خانوادش ...دیدی گفتم خدا هست خدا منو دید کارایی ک باهام کرد....نابودم کرد نابودش می‌کنه.. مطمئنم شمام دعا کنین خدا جوری ک منو اذیت کرد اذیتش کنه.🙂💔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

همسرت بوده؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

آقاااا ارثیه منو خوردن ولی هیچیشون نشد چرااااا،البته واسم مهمم نیست تیکه تیکه ام بشن واسه من پول نمیشه🙄😪

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆
چرا انقد ازش نفرت داری؟

می‌دونی چرااا! چون منو نفرت انگیز کرد چون منوو نابود کردند منو‌محو کرد از زمین خوردم کرد جلو همه روم دست بلند کرد چون بدترین کارو در حقم کرد ولی بخشیدمش...خاک تو سر احمقم ...ولی الان دیگ احمق نیستم نمیبخشمش هیچوقتتتتت

آقاااا ارثیه منو خوردن ولی هیچیشون نشد چرااااا،البته واسم مهمم نیست تیکه تیکه ام بشن واسه من پول نمی ...

نمیدونم ...ولی برا من حقم گرفتش خیلی بد زمین خورد خیلییی ایشالا بمیرههه

🙂💔نفرین دل شکسته میگیره. نفرین میکنم چون بهم نامردی کرد 

میدونی دوستم ب منم خییییلی نامردی کرد  من یادم رف ولی،یاد خدا موند .ب بدترین شکل فوت کرد دل منم بدجور شکسته بود الانم یادم میفته میگم خدا ببخشش

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
میدونی دوستم ب منم خییییلی نامردی کرد  من یادم رف ولی،یاد خدا موند .ب بدترین شکل فوت کرد دل منم ...

حقش بود....هرکی هر کار اشتباهی کرد باید تاوان پس بدهه...جلو روم بمیره تیکه تیکه بشه دست نمیکنم زیر سرشششش