2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا...🥲💔

103 بازدید | 14 پست

من خواستگار ندارم!؟

اگه هم داشته باشم خبر ندارم که فکر نکنم داشته باشم

همه چی اوکیه

خودم،خانوادم🥲

یجوریه همسنو سالام خواستگار دارن من ندارم

حقیقتو میگم

ماشاالله خانواده خیلی خوبی دارم خودمم اوکیم ولی...نمیدونم🤷🏻🥲

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

۱۷ سالته

غصت گرفته خواستگار نداری؟

آدم تو جو کسایی باشه که همه از دم تو سن پایین شوهری ان

مشخصه هوایی میشه.

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

برو توی جامعه، جاهای خوب، کلاس هنری، موسیقی، تئاتر. شاید همش خونه‌ای

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
برو توی جامعه، جاهای خوب، کلاس هنری، موسیقی، تئاتر. شاید همش خونه‌ای

اره همش خونم 

راستش از جاهای زیاد شلوغ خوشم نمیاد

بعد

به مامانم گفتم گفت اینجا شهر کوچیکی هست همه هم میدونن ما چجور خانواده هستیم چند نفریم 

اینجا طرز فکرشون قدیمیا اگه بری اون وقت میگن نگاه این دختره چقد وله اگه بخان میان

اره همش خونم  راستش از جاهای زیاد شلوغ خوشم نمیاد بعد به مامانم گفتم گفت اینجا شهر کوچیکی هس ...

دیگه دورانه این حرف ها گذشته، الان اکثر دخترا توی جامعه هستن مستقلن نقش مهمی دارن و خب کلا جای خوب که بری خیالت هم راحته

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
اره  نمیدونم افسردگی گرفتم

از این سن به خودت هی نگو افسردگی گرفتی،هیچوثت نگو... تو روی خودت کار بکن موفق شو پیشرفت کن، مورد خوب هم میاد برای خواستگاری