dnh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 1078 عنوان شوهر سرد 189 بازدید | 5 پست خانوما بكيد من جيكار كنم خودم پول درميارم زندكيم يرق ميزنه هرروز اداره مياد ناهارس گرمه و غذا جديدبازم نه محبت ميكنه طلب ميخواد ساعت ١١ ميره ميخوابه تو اتاق بدون هيج حرفي... ...من جيكا كنم؟؟؟؟؟ 1402/06/07 | 01:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_آریایی_۰۰ عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 192 باهاش صحبت کردی؟ شاید نیازتو متوجه نشده اجازه ندیم ترسِ از دست دادن ها لذتِ داشته هامون رو ازمون بگیره 🌻
dnh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 1078 باهاش صحبت کردی؟ شاید نیازتو متوجه نشده ارع بخداااهفته بيش مشاور طلاق بوديم بازم هيجي... بيرون نميشه رف باهاش اهل هيجي نيس با من هيجي.. من الان بايد جبكا كنم اك برم با كس ديك كناهه؟؟؟خسته شدم ب قران..اصلا مهم ني براش
بانوی_آریایی_۰۰ عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 192 ارع بخدااا هفته بيش مشاور طلاق بوديم بازم هيجي... بيرون نميشه رف باهاش اهل هيجي نيس با من ... میفهمم خیلییییی سخته اگه مردی به همین دلائل بره با یکی همهههه بهش حق میدن اگه یه زنی بره همه میگن بی رحمی گناهکاری اگه شرایطشو داری و بنظرت مشکلت حل نمیشه جدا شو حقت این نیست که تا زنده عذاب بکشی اجازه ندیم ترسِ از دست دادن ها لذتِ داشته هامون رو ازمون بگیره 🌻
10sam عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2209 عزیزم ایشون حتما دچار سرد مزاجی شدهشوهر سابق منم سرد مزاجی داشت سخت درمان میشن... خواستی بهت یاد میدم تا شاید تونستی یه حرکتی براش انجام بدی گلم
افسون_خانوم_امین عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 1027 ارع بخدااا هفته بيش مشاور طلاق بوديم بازم هيجي... بيرون نميشه رف باهاش اهل هيجي نيس با من ... تا حالا از ویاگرا و سیلدنافیل استفاده کردی؟