2789
عنوان

حرف شوهرم

588 بازدید | 14 پست

صبح مسافره 

بعد من اومدم شیفت صبح میرم ببینمش بعد بره 

عصر که فقط می گفت دلم برای دخترم تنگ میشه .به من ابراز دلتنگی نمی کرد 

بعد که مودم می گفتم دلم برات تنگ میشه می گفت نگو‌ ناراحت میشم 

ساعت دوازده و نیم اینا زنگ زد گفت خیلی فرق کردی .گفتم چی .گفت نمیگی منو ببر بیرون دور دور ...🤔

کل تغییرمو اینطور حس کرده ...

بعد گفتم هفته پیش برادرشوهرن زنگ زده بود نه سلام کرد نه خداحافظ قطع کرد با شوهرم کار داشت گوشی اون خاموش بود 

من چیزی در این مورد نگفتم به شوهرم اصلا گله نکردم .امروز برادرشوهرم زنگ زد خیلی مودب حرف زد .حال و احوال کرد 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه کلا تغیرات تورو میبینه.ادامه بده موفق میشی.توی کل سفرش هم صبح زود و آخر شب پیام های عاشقانه بده بعد صبح بخیر و شب بخیر بگو.خیلی تاثیر میزاره حتما انجام بده

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
عزیزم همین که زنوگیت خوب بشه یعنی راهت درسته و ادامه بهت جلوی هیچکس از اعضای خانوادت راجب تغییراتت ح ...

آره نباید حرف بزنم اونقدر اون آدم انرژی منفی بهم داد 

عزیزم همین که زنوگیت خوب بشه یعنی راهت درسته و ادامه بهت جلوی هیچکس از اعضای خانوادت راجب تغییراتت ح ...

منظورم اینه همسرم متوجه شده من عوض شدم یا فکر می کنه همه چی مثل قبله 

همسرت متوجه تغییرت شده عزیزم

و کم کم تازه دارین باهم طعم زندگیو میچشین:)

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندن!در بند کسی باش که در بند حسین است:)/این چادر تاج بهشتیست که بر سر دارم/تا سر به تنم باشد،چادر کفنم باشد:)/1401/8/22...در حوالی پاییز نیمه ی ماهم را دیدم!... الحمدالله.../ جانم فدای رهبرم / پیرو مکتب سید الشهدا و حاج قاسم و فدایی کشور و رهبر و دین و مذهبم. / جمهوری اسلامی حرم است./ روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم