2777
2789

خیلی کم اوردم از دستش از ساعت هفت صبح تا همین الان سر پا بودم یه عالمه سیب درختی رو کمپوت کردم داشتن خراب میشدن یعنی دوازده کیلو کمپوت درست کردم یه عالمه فلفل رو ترشی کردم نزدیک ده کیلو اومد دیدم لیمو گرفته اونا را هم شستم ....بردم ابشونو گرقتم اومدم جابجاشون کردم تازه این وسط کار هم میکنم با گوشی ‌‌....بخدا واقعا دیگه جون نداشتم دیدیم یه تخته سنگ فرز د دریل اورده تو خونه وسط سالن شروع کرد بریدن تمام زندگیم پر از خاک چوب و کرد چوب شد بخدا یه عالمه الوچه تو سینی پهن کرده بودم خاکستری شدن منم رفتم بالکن را شستم جلو بالکنم توری زدم پشه نیاد بخدا وقتی دیدم رو توری بالکن اون همه گرد چوب بود خیلی حرص خوردم گفتم حالا زندگیم پر از خاک شده اومد یچیزی پرت کنه بمن خورد تموم کاغذ دیواری کنده شده از حرصش چرخ خیاطیمو سه بار زد زمین چرخ خیاطیم داغون کرد من همه را ول کردم همنجوری اومدم خابیدم .

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا  میدونی عصبیه با زبون خوش بهش تذکر بده داد نزن سرش

داد نزدم اصلا من حتی وسواس هم نیستم بخدا ولی ببین چکار کرده بود ک من ک هیچوقت هیچی نمیگم گفت چرا اینجوری کردی

مردا اکثرا زیاد خرید میکنن خودت برو خرید اگه نمی زاره این سری محل نزار تا بگنده

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
مردا اکثرا زیاد خرید میکنن خودت برو خرید اگه نمی زاره این سری محل نزار تا بگنده

نه اجی این سیب اینا را از باغ اورده بودن برامون

نه اجی این سیب اینا را از باغ اورده بودن برامون

برا منم آوردن منم ریختم تو دیگ لواشکش کردم

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
مگه میشه چجوری درست کردی

سیب هارو هستشو درآوردم و ریختم تو قابلمه یه کم هم آلو داشتم ریختم توش گذاشتم پخت بعد از صافی رد کردم و توی آفتاب روی پلاستیک پهن کردم مزش شیرین شده که خیلی خودم دوست دارم