2777
2789
عنوان

حس ششم

74 بازدید | 7 پست

تاپیک قبلم میخواستم یکی بیاد یکم درست بگه بعد برم باهاش جلو ثابت کنم اینا چرت و پرته توروخدا به این اراجیف توجه نکنید!اصلا هر کی میاد میذاره گزارش بزنید!به خدا که همش شرو وره فقط باعث نا امیدی و امید کاذبه!میدونم ادم وقتی خیلی حالش بده از رو عجز میره سراغ این چیزا!اما واقعا واقعیت نیست!!!!!!تورو خدا توجه نکنید!!!اینا یه مشت از خدا بی خبرن که میان تو کار خدا دخالت میکنن حس ششم هست ولی نه اینطوری که بشینی پشت گوشی بیای اظهار نظر از زندگی بقیه کنی!حس ششم یه حس ناگهانیه که یهو به دلت میفته اونم از نزدیکات که بشناسی نه با اسامی کاربری فیک گاها و…خلاصه گول این ادمارو نخورید!

مردم با همین خرافات خودشون را سرگرم میکنن بلاخره وقتی کسی میره سینما نمیخواد واقعیت رو ببینه که ،تو سینماهم نمیان به مردم بگن پولتون را گرفتیم حالا دیگه تشریف ببرید خونه اینا همش چرت وپرت بود نمایش دادیم ،شما حساس نشو خیلیا حالشون خوب میشه با دیدن همین فیلما 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مردم با همین خرافات خودشون را سرگرم میکنن بلاخره وقتی کسی میره سینما نمیخواد واقعیت رو ببینه که ،تو ...

الان یه حس ششمی دیدم تاپیک گذاشته بود نزدیک هجده صفحه رفته بعذ تاپیکاشو ببینی خودش میاد از مردم نظر میخواد خب تو خودت حس ششم داری عوضی چرا میای میپرسی بعد یکی ازش پرسیده بود ازذواجم کی هست با یه سوال دیگه یادم نیست گفته بود خوشبخت نمیشی😊چطوری راحت میتونن انقدر ور بزنن هی اومدم بهش یه چیزی بگم گفتم ولش کن خود خدا هنگه از اینا بیشعور میدونی این حرف تو چه بار روانی ای رو اون دختر داره!کم سن و سال باشه که بدتر

اصلا سوال نداره این!

واسه کسی که تو زندگی خودش نمیتونه تصمیم بگیره همه چی جای سوال داره 

طرف اینجا کسی ندیده اونو میاد سوال میکنه میخوام برم مهمونی چه لباسی بپوشم ؟اخه دیگران از کجا باید بدونن چه لباسی بهت میاد که نظر بدن جالبترش اینکه حس ششمی جان چی بپوشم عاشقم بشه طرف؟؟😂

واسه کسی که تو زندگی خودش نمیتونه تصمیم بگیره همه چی جای سوال داره  طرف اینجا کسی ندیده اونو م ...

🤣🤣🤣🤣 هیچ کس جز خدا سرنوشتو نمیدونه البته مامان من یه دعایی میخونه ایندرو میبینه!که البته مامان من البته با فکر باز میخوایه چون ارامبخش میخوره و دوم اینکه چون مریض بوده درد زیاد کشیده خیلی روحش پاکه خیلی!ولی چیزای محو که حالا باید ببینم میشه یا نه ولی اینا که از پست گوشی میان مینویسن نوبره والا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز