2777
2789
عنوان

بخت گشایی

174 بازدید | 8 پست

تمام روابطم و مراسمات خواستگاریم بهم میخوره چند وقت پیشا از یه خانمی فا.ل گرفتم قبلش اصلا بهش نگفته بودم مشکلم چیه عکسمو نگاه کرد تمام گذشته و ایندمو بهم گفت ولی گفتش بختت بستس و طلسم داری تا باطل نکنی نمیتونی ازدواج کنی ولی چون هزینش زیاد بود انجام نداد من کلی نماز و دعا قرآن خوندم توی این چندین سال ولی انگار نه انگار 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

برو غسل توبه کن و نماز توبه بخون ۱۰۰ بار استغفار کن که پیش فالگیر رفتی

به خدا بگو جز تو از همه نا امیدم با صدتا یا الله و صدتا قل و هو الله احد

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

سوره بقره گوش کن 

سوره عبس و جن رو هر روز بخون

سرکه انگور  طبیعی در حد یه قاشق کوچیک بخور

حرز ابی دجانه رو از نت دانلود کن چاپ کن و بذار توی اتاقی خونه

تو تاپیکام کاملتر گفتم اگه خواستی می تونی نگاه کنی

دل به پای بادبادک های کم طاقت مبند زندگی را هر چه آسانتر بگیری بهتر است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو غسل توبه کن و نماز توبه بخون ۱۰۰ بار استغفار کن که پیش فالگیر رفتی به خدا بگو جز تو از همه ن ...

انجامش دادم اینکارو 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
سوره بقره گوش کن  سوره عبس و جن رو هر روز بخون سرکه انگور  طبیعی در حد یه قاشق کوچیک بخو ...

وای اسی اون حرز آبی رو نخرییی هااا؟؟😨😨😨نماد تک چشم ابلیسه خرفاته ولی بقیه کارا رو انجام بده 

سوره وان یکاد بخر یا چهار قول

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
وای اسی اون حرز آبی رو نخرییی هااا؟؟😨😨😨نماد تک چشم ابلیسه خرفاته ولی بقیه کارا رو انجام بده  ...

آبی نه

اسمش حرز ابی دجانه ست

سرچ کن متوجه منظورم میشی

دل به پای بادبادک های کم طاقت مبند زندگی را هر چه آسانتر بگیری بهتر است

عزبزم نه غسل نه مفاتيح نه قران اينا فقط افسرده كرد منو هيچ نتيجه نداد

تا ٣٧ سالگي هر جا رفتم به هر دري زدم نشد با وجود مخالف درش هم ازدواجم شد هم با كسي كه اصلا بعيد بود بتونم كلي مخالف سنگ اندازي يارو برام زد ٣٧ سالگي تولدم خونش گرفتم باورم نميشد همه باهام خوب دل و زبون نرم شد رابطه عالي هنوزم هستيم ٥ ساله خداروشكر يارو به كل دين ها اشراف داره كفت كليمي بايد برات بزنم براي مهاجرت خواهرمم زد اوكي شد نيوزلنده ٣ ساله ما كه ولش نكرديم هنوز