2777
2789

نامه ای به خدا

خدایا صبر آدمی هم حدی داره ،قربونت برم دستمون روکه همیشه گرفتی لطفا ولمون نکن 

حاجات بنده هایی که کسیو جز خودت ندارن رو برآورده کن...از دل بنده هات باخبری از نیتشون باخبری...دورت بگردم کمکمون کن.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نامه ای به خودم چرا انقدر میزاری دلتو بشکونن چرا میزاری اذیتت کنن این آدما پنج تا انگشتاتو بکنی تو عسل. بدی بهشون میگن تلخه خدایا اززوهامو براورده کن   

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه