2777
2789
عنوان

خواب خرگوشی من 😔چی کار کنم

225 بازدید | 7 پست

خیلی حالم بده بچه ها خیلی 

نمیدونم چجوری خودمو نجات بدم انگار دست و پام بسته و قفله همینجور دارم غرق میشم نمیخوام شکستو باور کنم حالم خیلی بده 

آیندمو با دستای خودم کشتم 

مضحکه ی آرزوهام شدم 

وقتی با زانو میخورم زمین و اونی که حتی باورم نمیشه هنوزم، همون با پوزخند از کنارم رد میشه و انگشت میانه ش رو عمود به سمتم میگیره و میرسه به چیزی که حق منه نه اون 

خدا اونو میخواد و منو نه 

خدایا آخه چرا؟ چرااااااا😭من چه هیزم تری به تو فروختم؟ 😭

اصلا نمیدونم چرا دارم اینا رو به شماها میگم فقط میدونم بهتر از اینه که توی خودم بریزم 😭

خیلی حالم بده و هیچ کس نمیتونه بفهمه چرا و حتی  اگه هم بفهمه کاری نمیتونه برام کنه 

امیدم رف 

همه چی تموم شد بچه ها همه چی 

خدایا چرا؟ 

آخه چراااااااا😭

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا حالتو درک میکنم چون خودمم همین الان وضعیت مشابه. تو رو دارم و واقعا وحشتناکه خیلی وحشتنااااک&n ...

صادقانه بگو تو هم به درد من دچاری؟ چقدر دلم میخواد با کسی حرف بزنم کاش میشد یکی بهم بگه باید چی کار کنم فقط میتونم گریه کنم و بس اصلا حالم خوب نیست 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
دادا اگه می خوای تاپیک بزاری اول بگو چی شده بعدم بگو چی نیاز داری علم غیب ک نداریم😑

حالم خوب نیس اذیتم نکن 

چیشدددد

هیچی ولش کن... 

صادقانه بگو تو هم به درد من دچاری؟ چقدر دلم میخواد با کسی حرف بزنم کاش میشد یکی بهم بگه باید چی کار ...

عین واقعیتو گفتم 

از درون  مخروبه‌ ام  ی شکست خورده سرگردون 

خیلی خیلی خیلی سخته ک با چهار تا کلمه بهت بفهمونم چی میکشم 

من خیلی پوست کلفتم هرکس دیگه ای  جای من بود میمرد