2821
2789
دوبار دیدم  ولی نمیتونم توضیح بدم لغو میشم  یکیش کافر بود بشدت ترسناک و بد بود  یک ...

بهبه قیافه ندیدم من بقیه دیدن من شبیه اعضای خانواده مثلا شوهرم میبینم پسرم دیده ولی وحشتناک و شک آور

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

[QUOTE=307731432]این الان واقعی گفتی ؟در موردشم تحقیقی نکردی؟ چون منم همینو حدود۱۱سال پیش دیدم[/QUOT ...

😂😂😂ترس چی نترس نمیخوردت فوقش یه خودی میاد نشون میده و میره

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
اره شنیدم کوتاه ست اون که دراز ه مدراز ما میگن

اره اونافرق دارن.یه جریانی اتفاق افتادکه من خودم بالشخصه بودم ومتوجه شدم جن قدش کوتاهه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
اره اونافرق دارن.یه جریانی اتفاق افتادکه من خودم بالشخصه بودم ومتوجه شدم جن قدش کوتاهه

پس دیدن تصاویر و حرکات و شبیه سازی که میشه گفت کاری ندارن چین

من یبار خیلی خیلی اذیت بودم و بخاطر من شوهرم پرسید از یکی بهش گفت تو جای نادرست قبرستان بوده خب من شب اول قبر .......قبرستان بودم تا صبح قرآن خوندیم برای هرکس با من بوده همچنان اتفاقا رخ میده ولی کاری ندارن

من هیچ وقت هیچ وقت دیگه قبرستان شب نمیرم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
شب ک دستشویش گرفت عذرخواهی میکنم شاشید ت خودش بعد متوجه میشه لااقل اسی تو ک میدونی ما کنجکاویم این ت ...

من شبا میشینم آنابل میبینم ساعت ۱۲ شب دستشویی چیه😆

قوی تر از دیروز💙🦋
اره شنیدم کوتاه ست اون که دراز ه مدراز ما میگن

مردآزما منظورته؟ 

اونا که چرتن اصلا وجود ندارن یه چیزی مثل آل و بختک

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

مردآزما منظورته؟ اونا که چرتن اصلا وجود ندارن یه چیزی مثل آل و بختک

چیمیگی چیزی ندیدی اطلاعات نادرست نده من خودم چند بار دیدم وقتی میریم روستامون اول شکل آدمن بعد دراز دراز میشن شکل یک آدم واقعی 

از سوزن هم میترسن بختک هم دیدم