2789
اره  صورتشون ندیدم ولی بلند بود دو متر و نیم قد و یه شنل سیاه کلاه دار پوشیده بود

بت من بوده😜😂

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چراباید اینوقت شبریادت بیاد

شب ک دستشویش گرفت عذرخواهی میکنم شاشید ت خودش بعد متوجه میشه لااقل اسی تو ک میدونی ما کنجکاویم این تاپیک هارو نزنین😂😂😂😂

هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏
اره  صورتشون ندیدم ولی بلند بود دو متر و نیم قد و یه شنل سیاه کلاه دار پوشیده بود

این الان واقعی گفتی ؟در موردشم تحقیقی نکردی؟

چون منم همینو حدود۱۱سال پیش دیدم

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
لعنتیا من الان تو خونه قدیمیع مادر شوهرم تنهام

حالا چرا ننها؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

جن لمسم کرده چندبار  ولی جن ندیدم

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  
میگن خیلی قدبلندن و سُم دارن/: من ک ندیدم ولی اگه جن کافر باشه آدم و خیلی اذیت میکنه 

نه اتفاقا جن قدش کوتاهه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

من مادر بزرگم دیده .زن عموی مامانمم دیده .

چیزایی ک تعریف میکنن بهشون نمیاد مندراوردی باشه...اخه خیلی جالبن..

طولانیین حال تعریف ندارم.تنهام باردارم میترسم یاداوری کنم ب خودم...