2777
2789
عنوان

مشورت میخام...

39 بازدید | 3 پست

یکم حالم مساعد نیست خاستم مشکلمو باهات در میون بزارم ...

تا شاید راهنمایی بدردم بخوره🙏🏻 من یه دختر محصلم زیر ۲۰سالمه

اصن از وضعیتی ک دارم راضی نیستم خانوادم ب شدت سختگیر هستن ن رفت و امدی با کسی دارم ن چیزی .. کلن یکسره خونه هستم و همه کارای خونه هم با من ینی در واقع حکم کوزت این خونه رو دارم دقیقااا .. دلم خیلی گرفت🥺دلم از دست خانوادم خیلییی شکسته بارها خردم کردن بارها قلبمو تیک پاره کردن😔

خیلیی حال روحی مساعدی ندارم ..😢 نمیدونم باید چیکار کنم دیگه هیچی نمیدونم واقعاا خیلی سخت تحمل فضای خونه برام حس میکنم تو قفس دارم زندگی میکنم ن تفریحی ن چیزی همش سر کوفت همش تحقیر همش بحث 😞بنظرت چیکار کنم برای بهتر شدنم؟راهی هست؟ دنبال چی برم چیکار کنم خیلی خستم هیچی ب ذهنم نمیرسه هیچییییی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چندتاراهکار میگم امیدوارم جواب بده

اولین و بهترین روش صحبت کردن منطقیه بلخره ادمن و زبون خوش حالیشون میشه شرایط همسناتو توضیح بده وضع زندگی و ازادیشون و از اونا بخاه که مثل پدرمادر اونا باهات رفتار کنن

یهو نگو میخام تنهایی بیرون برم بگو که دلم میخاد وقتمو با شما بگذرونم باهم بیرون بریم اگه نمیاید و دوست ندارید اجازه بدین من با دخترخالم (ترجیحا فامیل )بیرون برم اگه همچین کسی هم نیست بگو با رفیقم که مورد اعتماد شماست بیرون برم

یا بجای بیرون رفتن میتونی بگی که میخام کلاس .... شرکت کنم

میتونی از کلاسایی که توی مدارس فنی حرفه ای ؟!برگزار میشه نام ببری که ارزون ترن یا کلاسای اموزشگاه های دیگه کلاس زبان نقاشی  یا اموزشای دیگ یا کلاسای ورزشی

راه دوم مقایسه کردنه

مامان بابای فلانی لینجورین چرا شما اینجوری نیستین فلان رفیقم این کلاس و میره مگه من چی از اون کم دارم مگه خونواده من از اون چی کم دارن که اون میتونه بره من نمیتونم

یا حرفایی که اونارو احساساتی کنه و عذاب وجدان بگیرن

راه سومم جنگ و دعوا و سلیطه بازیه که اگه ممکنه خشونت به خرج بدن خیلی توصیه نمیکنم یوفت نزنن شل و پلت کنن💔