2777
2789
عنوان

کار در منزل

43 بازدید | 5 پست

همسایمون مشاور فروش شرکته گروه داره انلاین ثبت میکنه میفروشه محصولاتشو خودمم تست کردم خوبه خیلی هم فروش داره 

من هم ثبت نام کردم تو شرکت و یه مقدار حرید کردم برای خودم و آشناها خوبه تخفیفاتش برای خودمم هست حالا میخوام گروه بزنم بنطرتون فروش داره ؟ میشه راهنمایی کنین چطور شروع کنم ؟ در مورد اسم و روش جلب اعتماد بهم میگین

به نظر من اصلا خوب نیست این شرکت های نفیس و لدورا و....مثل بازاریابی میمونه و اینکه باید زیرمجموعه ب ...

آره خب هم سود خرده فروشی داره هم کسی رو اضافه میکنی در امد داره 

آخه از آشناها هم چند تا هستن هنوزم ادامه میدن یعنی درآمدش کمه؟ فروششون خوبه که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خب هم سود خرده فروشی داره هم کسی رو اضافه میکنی در امد داره  آخه از آشناها هم چند تا هستن ...

من تا اونجا که میدونم هی باید ببخشید آویزون این و اون بشی تا ازت خرید کنن .همه از آدم فراری میشن .

من تا اونجا که میدونم هی باید ببخشید آویزون این و اون بشی تا ازت خرید کنن .همه از آدم فراری میشن .

🤣🤣🤣آره دیدم تو پارک و اینور اونور 

اما من نمیخوام اینکارارو کنم 

گفتم گروه بزنم اخه محصولای مراقبتیش خوبه قیمتاشم مناسبه مثل مارک لدورا گرون نیست . حتی به فامیلام نگفتم اصلا 

🤣🤣🤣آره دیدم تو پارک و اینور اونور  اما من نمیخوام اینکارارو کنم  گفتم گروه بزنم اخه م ...

افرین تومدرسه پسرم یکی از مامانا بود همش به همه گیر می داد مشاوره پوست کنه و کرم بفروشه هی هم می گفت بیاید زیر مجموعه بشید .اگه شرایط روحی شو داری خوب امتحان کن .ولی من شخصا نمیتونم کلا بازاریابی برام سخته .