2777
2789

سلام عزیزم میشه راهنمایی کنید اگر انلاینی،،،پسرمنم تو دعوا باعث شده دست دوستش بشکنه البته قبلش چند تا شاهد دیدن که محکم خورده زمین اما کاسه کوزه ها رو سر ما شکستن،،حالا من باید دوا درمون دست اون پسر رو انجام بدم می‌خوام بدونم درمانگاه خاصی برم که بیمه قبول کنه یا هر جا ی دیگه برم مشکلی نیست

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
سلام عزیزم میشه راهنمایی کنید اگر انلاینی،،،پسرمنم تو دعوا باعث شده دست دوستش بشکنه البته قبلش چند ت ...

سلام عزیزم من اطلاعی ندارم در این مورد ولی اینا میدونم که اگه محصل هستن از بیمه دانش آموزی استفاده کنید 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام عزیزم من اطلاعی ندارم در این مورد ولی اینا میدونم که اگه محصل هستن از بیمه دانش آموزی استفاده ک ...

بله عزیزم محصله مدیر گفت میشه بیمه رو استفاده کنید ممنون 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

سلام ببخشید شما دخترتون عمل کردن؟راضی بودید؟

کی گفته من عصبی ام؟؟؟من عصبیمممممممم؟؟؟تو تاپیکهای من فقط خانوما و سیسی هام نظر بدن❤️💓 مردا همه صداشون ببرن و مطلقا و اصلا و ابدا حق نظر و کامنت ندارن رو اعصاب من نرید خواهشا👍🏻👍🏻مشکلی ام اگه داری یا نظر نده یا گریه کن یا خودتو بزن یا جیغ بکش یا چ میدونم خودتو بکش فقط هر کاری میکنی رو اعصاب من راه نرو👍🏻یه مرد کافیه ببینم تو تاپیک هام قبامت میکنم خشتکشو پرچم میکنمچی فک کردی❓️انی وی💁🏻♀️مهم نیست چقدر حالم بد باشه یا تو چه وضعیتی باشم در هر صورت با نگاه کردن به آسمون حس خوبی میگیرم و آروم میشم 🙃💓♂فمنیست🧚هیچوقت دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگر ناخواسته ناراحتتون کردم حتما بهم بگین که اگه حق با شما بود، ازتون معذرت خواهی کنم❤️