چند وقته اینطوری شدم هرروز باید ی چیز تازه بخرم حتی شده ی ورق قرص یا یک بسته دستمال کاغذی اگه نخرم صبحم شب نمیشه ی ماه گذشته کلی لباس خریدم دارم همه پولامو هدر میدم الان باید فکر جهیزیم باشم ولی همش فکر لباس و کفشم حس میکنم ی مریضی هست
حتی شده چیزی نیاز ندارم اصلا اما میرم مغازه اینقد نگاه میکنم که ی چیزی میخرم اخرش در حالی که اصلا به اون چیز نیاز ندارم ینی باید درمان بشم؟ 😭
پرستاری از دیار عاشقان پرستاری شغل من نیست عشق من است.
برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بعد خرید اسم چیزی که گرفتم با قیمتش ،دیگه هر وقت میخوام برم سمت چیزی ناخودآگاه لیست چیزایی که تا اون روز خریدم میاد جلو چشمم ،اگع نیازم نباشه واقعا دیگه نمیخرم