2777
2789
عنوان

از طرز فکر مادرم بدم‌میاد اهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1842 بازدید | 72 پست

طرز فکر مادرت رو نمی‌تونی تغییر بدی، ولی خودت رو نجات بده!

اگه مطمئنی با شوهرت کنار نمیای به دو دلیل جدا شو؛ اول اینکه اون آقا هیچ‌وقت قرار نیست تغییر کنه، دوم اینکه هر وقت باهاش به مشکل بخوری و محض دردِ دل و دلخوشی با مادرت در میون بذاری دو برابر میشه زخم‌هات.

امیدوارم این طرز فکر کثیف و لجن برای همیشه از بین بره

درستع . زود از کوره در میرم   من حتی رفتار اروم هم داشته باشم همه بد میگیرن

باید بررسی کنن حتماً برو پیش مشاور ولی همسرتون متوجه نشه بهتره 

احتمالاً منشاء تو کودکیت باشه که دیده وشنیده نشدی البته برحسب حرف های الانت برداشت کردم.ببخشید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

. اگه مشکلت با همسرتون قابل حل هست اونو حل کنین. اگه شما وهمسرتون زندگیتون رو دوست داشته باشین برا ح ...

شوهرم دیوونم کرده خسته هم نمیشه . چند جلسع ک گذاشتن مداممممممممم از مشکلات من میگه که چی گفتم چی کار کردم مداممم اشتباهات میگ . تندخویی ها میگ. دیگع حفظشون شدههه . خستع هم نمیشع لامصب .

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
باید بررسی کنن حتماً برو پیش مشاور ولی همسرتون متوجه نشه بهتره  احتمالاً منشاء تو کودکیت باشه ...

حضوری نمیشع برم . تلفنی تاثیر داره

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
درستع . زود از کوره در میرم   من حتی رفتار اروم هم داشته باشم همه بد میگیرن

اگه مشکل اخلاقی داری باید درمان بشی .اصلن بحث زندگی کردن وطلاق به کنار .تو محیط کار .تو روابط با دوستاتت هم به مشکل میخوری

تنهای تنهای تنها
شوهرم دیوونم کرده خسته هم نمیشه . چند جلسع ک گذاشتن مداممممممممم از مشکلات من میگه که چی گفتم چی کار ...

بهش میگن اسکیزوفرنی 

حرف هاوعملکرد صدقرن پیش رو یادشه ومرور میکنه وخسته هم نمیشه

بهش میگن اسکیزوفرنی  حرف هاوعملکرد صدقرن پیش رو یادشه ومرور میکنه وخسته هم نمیشه

خیلی بده همون حرفای گذشته باعث میشع حال رو نبینن و مدام با اونا افکار خودس خراب میکنه . حتی اگ من خودم بکشم براش باز یاداور اوناس

خیلی بده همون حرفای گذشته باعث میشع حال رو نبینن و مدام با اونا افکار خودس خراب میکنه . حتی اگ من خو ...

برای همین میگم باید برین 

چون بایدیه سری خط قرمز داشته باشین مثلا یکیش اینکه گذشته رو فراموش کنید اول بخاطر آرامش روان خودتون بعدم به هیچ وجه از گذشته تلخ یاد آوری نشه حتی تو دعواها

شوهرم دیوونم کرده خسته هم نمیشه . چند جلسع ک گذاشتن مداممممممممم از مشکلات من میگه که چی گفتم چی کار ...

من خودم هم تند خو بودم .اوایل همیشه حق رو به خودم میدادم .ولی الان ارومتر شدم مشککلم رو پذیرفتم از دیگران هم بخواه که این قدر سرزنشت نکنن .بگو این رفتا بیشتر شما رو عصبی میکنه .

تنهای تنهای تنها
برای همین میگم باید برین  چون بایدیه سری خط قرمز داشته باشین مثلا یکیش اینکه گذشته رو فراموش ک ...

امیدوارم از قهر دربیاد و راضیش کنم بریم

امیدوارم از قهر دربیاد و راضیش کنم بریم

ببین اصل اول درمان پذیرش هست 

اگر نخواد تغییر کنه هیچ کس نمیتونه کاری انجام بده 

بعدم تلاشت رو برای زندگیت کن اگر دیدی آدم این حرف هانیست وفرهنگش رو نداره 

سنت پایینه حتما تامشکلاتت به بچه وزندگی مشترک و..نرسیده یه فکر اساسی کن. 

جوان امروزی هستی وباید نگرش هاتم تغییربدی. 

آرزوی بهترین برای زنان قوی سرزمینم