2777
2789
عنوان

از طرز فکر مادرم بدم‌میاد اهه

1842 بازدید | 72 پست

اسم طلاق ک میاد میخاد خودشو بکشع ... 

من شوهرم به اختلاف خوردیم خیلی وقتع تازه عقدم هستم..

الان هی خودش میزنه میگ کارت به جدایی کشید خودم میکشم .

شوهرت هر چی گف بگو چشم 

بگو غلط کردم 

هیجی نگو 

کتکت زد هیجی نگو 

اگ خیانت کرد هیچی نگو 

اگه خواس برات شرط بزارع تعهد بگیره قبول کن 

اگ گف با خانوادت قطع ارتباط کن قبول کن 

اگ گف مهرتو ببخش قبول کن .

اون فردا میره زن میگیرع عروسی میکنه 

تو میمونی تو خونه . خونه نشین میشی . ابروت لکه   دار میشه .

بخدا دلم میخاد خودم بکشم از طرز فکرش

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

اانگا اسمون دهم باز کرده این پسر افتاده پایین 

انگا منم یه دختر پیر هستم که اگ طلاق بگیرم یه مرد زن مرده با بچه میاد خاستگارم 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منتظر بودم ادامه ی جمله ی مامانت این باشه:

اگه گفت خودتو بکش بکش

بهش گفتم:میگن وقتی توی زمستون باد گرم میوزه قراره برف بباره بعدش...یادمه چهار سال پیش که به تازگی باهم آشنا شده بودیم یه شبی باد گرم وزید...قبل از هر چیزی به این فکر کردم که اگه برف سنگین بباره،اگه برقا مثل هر سال قطع شه،اگه نتونم گوشیمو شارژ کنم چه جوری چند روز ازت بی خبر بمونم ؟اصلا چجوری زمانم باید بگذره؟امشب باد گرم میوزه...باز هم اول از هرچیزی یادم اومد اگه برف سنگین بباره و برقا قطع شه و شارژ گوشیم تموم شه ازت بی خبر میمونم...خدا کنه برف نباره یا اگه بارید زود آب شه...💙>>>>>>>بهم گفت: برف بارید میام میبرمت با خودم، کنار هم که هستیم هوا همیشه گرمه،من میدونم عشق من هوای سرد رو دوس نداره ....میریم تو همون کلبه با شیشه های رنگی همونی که وقتی آفتاب میزنه رنگای قرمز و زرد و سبز و آبی میفته روی صورت و تنت...درسته بیرون اون کلبه حتی وقتی آفتاب میزنه همه جا برفیه و هوا سرده اما ما کنار هم هیچوقت سردمون نمیشه...یادته اون شب بهم گفتی عشق هیجانیه و یه حسیه که زود از بین میره ولی دوست داشتن همیشه موندگاره ؟من هرروز و هر ثانیه دوست دارم دختر بهاری من..💙

اگه میخوای سلامت روانتو از دست ندی صحبتای مادرت رو برعکس انجام بده

😂😂همین 

تازه بقیع میان میگن گوش کن حرف مادرت اذیتش نکن سکته کرد افتاد چیکا میکنی

حالا مشکل با مشاور حل میشه ؟

سخت نگیر مردا همشون عین چایی هستن پررنگ وکم رنگ دارن اما توباید بلد باشی چطور سیاست کنی که رامت بشن 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

برو سر کار عقد رو طول بده تا پولی دستت بیاد و کلا مستقل شو و زیر بار حرف زور نرو  

روحیع که نمیزارع برا ادم وگرنه درسم میخوندم ۲۰ سال تاز

مادرت درست مثل مامان منه من چون ضربه نخوره گند زدم ب زندگی و جونی خودم الانم ک مجبورم بخاطر بچهام بسوزم اگر عقل الانم رو میداشتم طلاق میگرفتم نکه اینطور افسرده و داغون بشم و جونیم جلوی چشامم رفت

حالا مشکل با مشاور حل میشه ؟ سخت نگیر مردا همشون عین چایی هستن پررنگ وکم رنگ دارن اما توباید بلد با ...

تادحدودی بزرگترا دارن تلاش میکننن .... مشاور اگ همسزم بیاد خوبه . متاسفانه بلد نیسم چطکر رفتار کنم . چجوری یاد بگیرم

😂😂همین   تازه بقیع میان میگن گوش کن حرف مادرت اذیتش نکن سکته کرد افتاد چیکا میکنی

همیشه با مررگ و اتفاق بد عزیزانمون ما رو میترسونن .

و هیچ وقت از در عقل و منطق وارد نمیشن .

مگه ما چند بار به دنیا میایم که بخاطر حرفای بقیه بمونیم و زجر بکشیم

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."