2777
2789

نه ربطی نداره اصلا

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن اگه زمینه ارثی مشکل تیروئید داشته باشی بالا میره

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
میگن اگه زمینه ارثی مشکل تیروئید داشته باشی بالا میره

اره دارم از سمت خانواده مادریم.درمانش چیه؟

ک بیاد پایین!آخه رنج‌های تیروییدم نرماله.انتی ۴۷۸ هستش

علائم دارم ولی دکتر گفت قرص نمیدم بهت

اره دارم از سمت خانواده مادریم.درمانش چیه؟ ک بیاد پایین!آخه رنج‌های تیروییدم نرماله.انتی ۴۷۸ هستش ...

تا جایی که میدونم خودش به تنهایی درمان نداره، معمولا با کم کاری تیروئید تشدید میشه که فقط داروی کم کاری میدن ولی واسه تو که فقط خودش مشکل داره دارو هیچی نمیدن

اصلا هم مشکلی نداره برات مهم نباشه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
تا جایی که میدونم خودش به تنهایی درمان نداره، معمولا با کم کاری تیروئید تشدید میشه که فقط داروی کم ک ...

اخه گلم علائم دارم مث ریزش مو و لرزش بدن و مشکل خواب و افسردگی و اینا.داره کم کارم میکنه .ولی نمیدونم چقدر طول میکشه تا کم کار شم

تا جایی که میدونم خودش به تنهایی درمان نداره، معمولا با کم کاری تیروئید تشدید میشه که فقط داروی کم ک ...

البته ویتامین دی من پایینه دارم قرص میخورم.شاید بخاطر همین تپو رفته بالا

اخه گلم علائم دارم مث ریزش مو و لرزش بدن و مشکل خواب و افسردگی و اینا.داره کم کارم میکنه .ولی نمیدون ...

هاشیموتو دارین؟ درملن داره. Anti tpo نیاز به درمان داره و مشکلات روحی مثل افسردگی ایجاد میکنه.

هاشیموتو دارین؟ درملن داره. Anti tpo نیاز به درمان داره و مشکلات روحی مثل افسردگی ایجاد میکنه.

اره من دقیقا مشکلات روحی بدی گرفتم ازش.ولی چون هنوز تیروییدم نرماله,دکتر قرص نمیده.نمیدونم باید چکار کنم چ رژیمی بگیرم ک انتی بیلد پایین