2777
2789
عنوان

دوس پسرم

370 بازدید | 13 پست

دوسال ک باهمیم تا حالا ی دوبارپیش خونواده م در حد چت دیدن لو رفتم ولی طبیعیش کردم جدیدا خیلی میترسم دائم دلهر دارم سریع چتارو تماس و عکسارو پاک میکنم ک دیگ لو نرم چتارو مخفی میکنم ولی بازم میترسم آخ خونواده فوق حساسی دارم واز طرفی دلم نمیخاد ناراحتشون کنم دارم دو س پس رم 

قصدش ازدواجه چن بار تاحالا گفته بیام خواستگاری ولی من آماده نبودممم ولی خب فقط خانواده اون درجریانن خسته شدم بس ک ترس لو رفتن دارم 

پسر خیلی خوبیه ولی وضع مالی ضعیفی دار از خودش دار خونه می‌سازه ولی ماشین مال خودش نیست مغازه شریکیه و یکمی شکاک 

ولی واقعا دوسم دار ینی بهم ثابت کرد هم شهریم نیستیم 

ادامه بدم یا ن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا گلم ؟

چون منم همین زندگی رو داشتم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

خونوادت خوبت میخوان و اینکه چک میشی یعنی سنت زیر ۱۸ ساله و صلاح ت هنوز تشخیص نمیدی. اگر مطمینی همین میخوای صبر کن ۲۰ سالت شه دانشگات بری دنیا ببینی شاید چشمات باز شد دیدی نه پسره مالی نیست چون تنها گزینت بوده میخواستی یا اولین پسری که حس داشتی ازدواج کنی و جو گیر شدی. یا اینکه میبینی چقد انتخاب بجا داشتی و الحق پسر خوبیه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز