2777
2789
عنوان

تاثیر اسم رو زندگی انسان

748 بازدید | 23 پست

لطفا هر اسمی رو نزارید رو بچه هاتون هر اسمی با توجه با اسم پدر و مادر یه انرژی خاص داره اسم خیلی رو زندگی تاثیر داره البته اینم بگم مثلا اسم مهسا شاید برای یکی مناسب باشه با توجه به اسم پدر و مادرش و شاید برای یکی دیگه بد بیاری بیاره

من یه اشنایی دارم از بچگی تا حدود ۲۳ سالگی  شر ترین و لات و لوت و هر روز یه دعوا راه مینداخت هر چقدر از بدیش بگم کم گفت

تا یه روز یه پیرمردی بهش میگه اسمت با توجه به اسم پدر و مادرت برات فقر و بدبختی وو میاره برو اسمتو عوض کن و بهش یه اسم میگه ک این اسم با توجه به اسم پدرت و مادرت بهترینه برات

خلاصه این اشنای ما هم به حرف اون پیر مرد گوش میده و اسمشو عوض کرد  شاید باورتون نشه اما همون پسر لات و لوت ک حتی خانواده از دستش خسته شده بود. یهویی شانس زندگیش روز به روز بیشتر میشد به طوری ک بدون کمک هیچ کس  شده یه ریس ک همه دولاراست میشن پیشش و احترام میزارن و برکت زندگیش آنچنانننن شده ک حد نداره اون لاتی ک هزارتمن نداشت الان یه ادم مهم شده ک خودش هم میگه کاش زودتر اسممو عوض میکردم

اگه میخواین اسم برای بچتون بزارید حتما برید تو گوگل و بنویسید برسی اسم با توحه به اسم مادر و پدر و بچه مشخص میکنه ک اون اسم چه تاثیری رو زندگیش میزاره 

❤️کاربری دست دو نفره❤️

هیچ ربطی نداره ی مهدی میشناسم تحصیل کرده و خودشو ساخته الان هم مهاجرت کرد ی مهدی دیگه میشناسم لات و بی سواده همه جی ب خود ادما بستگی داره

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نتیجه امیر نزارین 🤌🏻😇

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

یه دوستی داشتم بنده خدا خیلییی بد بیاری میاورد و سنش ام خیلی بالا رفته بود و اسمش هم چنگی به دل نمیزد تا  سر از این دراورد ک اسم تاثیر میزاره رو زندگی و بنده خدا رفت یه اسم مناسب انتخاب کرد  بعد عوض کردن اسمش زودبا یه اقای خیلیی خوب ازدواج کرد و زندگیش و ووو خیلی خوب شد

پس مواظب اسم هایی ک میزارید رو بچه هاتون باشید

❤️کاربری دست دو نفره❤️

🥴

به اسم ربطی نداره .اگه الان به جای خوبی رسیده به خاطرخداوتلاش خودش هست نه اسمش

کلی آدم هم بودن که طبق همین خرافات اسمشونوعوض کردن وهیچ تغییری توی زندگیشون رخ نداده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

جهل هر روز یه لباس میپوشه 

اونی که لات بوده عقل نداشته یعنی تغییر اسم عاقلش کرده

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
هیچ ربطی نداره ی مهدی میشناسم تحصیل کرده و خودشو ساخته الان هم مهاجرت کرد ی مهدی دیگه میشناسم لات و ...

نمیگم اسم مهدی بده یا خوب

اسم مهدی با توجه به اسم پدر و مادر برای یکی خوبه برای  یکی دیگه خوب نیس

❤️کاربری دست دو نفره❤️
به منم میگن اسمم زینبه میگن زینبا خیلی سختی میکشن ، واقعا دردی نیس که نکشیده باشم

چون خیلی به حرفاشون اهمیت دادی وجذبش کردی 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نمیگم اسم مهدی بده یا خوب اسم مهدی با توجه به اسم پدر و مادر برای یکی خوبه برای  یکی دیگه خوب ...

هیچ ربطی نداره اینا همش مزخرفاته 

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
هیچ ربطی نداره ی مهدی میشناسم تحصیل کرده و خودشو ساخته الان هم مهاجرت کرد ی مهدی دیگه میشناسم لات و ...

عزیزم دارن مگن که با توجه به اسم پدرومادر حتما اسم پدرو مادرشون باهم فرق داره