2777
2789
عنوان

بهترین برند رنگ تاتوی ابرو

3780 بازدید | 13 پست

سلام دوستان بهترین برند رنگ تاتوی ابرو چی هست؟ میخوام انجام بدم چون مادرم اینا انجام دادن و خاطره خوبی ندارن میخوام با اطلاعات کافی و بهترین رنگ رو انجام بدم . ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاتو یا فیبروز؟ بهترین مارک پرمابلند و قیمتش هم گرونتره

عزیزم منظورم میکروبلیدینگ یا فیبروز هست دیگه . اینا هم شیوه های جدید تتو ابروان درواقع. الان مسئله ام با رنگشه

این بهتره یا رنگ برند فی؟ از یکی ک ورسیدم گفت من رنگ برند فی استفاده میکنم و بهترینه . اما من نمیدونم واقعا خوبه؟ برند اصلش چه شکلیه روش چی نوشته

عزیزم منظورم میکروبلیدینگ یا فیبروز هست دیگه . اینا هم شیوه های جدید تتو ابروان درواقع. الان مسئله ا ...

خودت باید بخری و ببری؟ چرا میگی مادرت خاطره خوبی نداره ازش؟ 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

خودت باید بخری و ببری؟ چرا میگی مادرت خاطره خوبی نداره ازش؟ 

عزیزم رنگی ک‌برای مامانم کار کرد خاکستری شد ، پخش شد و سالها نرفت. ن گلم قرار نیست خودم بخرم میخوام اطلاعاتم بالا باشه ک با آگاهی برم ک متاسفانه کسی نمیگه چه برندی بهترینه

عزیزم رنگی ک‌برای مامانم کار کرد خاکستری شد ، پخش شد و سالها نرفت. ن گلم قرار نیست خودم بخرم میخوام ...

ع چ بد منم اطلاعی ندارم متاسفانه ریزش ابرو هم دارم 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

عزیزم منظورم میکروبلیدینگ یا فیبروز هست دیگه . اینا هم شیوه های جدید تتو ابروان درواقع. الان مسئله ا ...

عزیزم فی ‌و پرمابلند جز بهترین ها هستن

فی از پرما بهتره ولی پرما هم عالیه 

از هر کدوم استفاده کنین با کیفیتن.

عزیزم فی ‌و پرمابلند جز بهترین ها هستن فی از پرما بهتره ولی پرما هم عالیه  از هر کدوم اس ...

ممنون عزیزم ، رنگ فی اصل تیوپش چه شکلیه؟ مشخصاتش رو میدونی ک بهم بگی حواسم باشه 

ممنون عزیزم ، رنگ فی اصل تیوپش چه شکلیه؟ مشخصاتش رو میدونی ک بهم بگی حواسم باشه 

رنگش اینه من خودم دوره میکرو دیدم یه مدت کار کردم ولی زیاد علاقه نداشتمگذاشتم کنار ، من با پرمابلند کار میکردم