2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم.

31 بازدید | 53 پست
ما 2.5 ساله رفتیم خونه خودمون.شوهرم فوق العاده مهربون.دوستم داره.محبت میکنه.گل میخره.کمکم میکنه.خلاصه آدم بدی نیست اصلا. فقط مشکل بزرگش اینه که از نظر زناشویی خیلی خنثی هست.یعنی شد شد.نشد نشد.بی تفاوت.اصلا گاهی حس میکنم همین یکم هم بخاطر رفع وظیفه اس.نمیدونم چجوری بگم.در حین رابطه خوبه.ولی در کل اشتیاق نداره.دوران عقدمون خیلی پرتنش و دعوا بود ولی اون قضیه هم خیلیئییی زیاد بود.از وقتی عروسی کردیم اصلا یهو همه چی عوض شد.
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
سلام عزیزم. خب طبیعیه که به مرور کمتر بشه. بعضی آقایون هم دوس ندارن خانمشون حس کنه این موضوع براشون خییلی مهم و حیاتیه که مثلا خانمشون نگه منو فقط واسه اون کار میخوای
بگذارید خدا تصمیم بگیرد...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اصلا بحث نیاز نیست.تقریبا منم بی میل شدم.ولی از این که ما به عنوان زن و شوهر اینجوری هستیم ناراحتم.خیلی حس میکنم در دراز مدت اثر بدی داره. 3ماهه زایمان کردم.منم جدیدا بدجور ازش بدم اومده.یعنی اصلا دلم نمیخواد بهم نزدیک بشه.اونم اصلا انگار نه انگار.براش مهم نیست ما خیلی همون دوست داریما.یعنی اگه رفتار شوهرمو ببینین مطمئنم میگین چه شوهر خوبی.چقدر دوستش داره.ولی تو این قضیه بدجور داغونه وضعیت
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
وقتی دوماه رابطه نداشته باشیم یکم احساس میکنم رغبت داره.
یاسی یهو کم شد.دقیقا از عروسی حس میکنم مثلا روش های عقد رو بیشتر دوست داره شاید.چون دقیقا از عروسی اینجوری شد
بعد زایمان ،اونم طبیعی مردا فک میکنن خانومشون اذیت میشه شاید ذهنش درگیر این قضیس و اینکه خودتم میگی بی میل شدی شاید اگه از جانب شما علاقه ببینه کم کم خوب بشه
کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
نینی بهار قبل بارداری هم یکم وضعیت بهتر بود.منو خیلیئییی بخاطر خودم دوست داره میفهمین منظورم رو؟دنبال چیز دیگه ای نیست.پدر و مادر نداره تقریبا از بچگی. احساس میکنم منو فقط برای محبت.علاقه.دوست داشتن.کمک.اینجور چیزا میخواد نمیدونم چجوری بگم