2777
2789
عنوان

بالاخره رفتم سونو گرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 51 پست

ولی من اگر عکس ان تیت رو میدیدم همون اول 100در100میگفتم بچت پسره(الان دیدم تو تاپیکات) کاملا واضحه چجوری سونو گفت احتمال دختر

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بیایی تاپیکم و مال منم حدس بزنی

دیدم گلم دختره انشاءالله بسلامتی بغل بگیریش سونوچی احتمال داد؟ 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

الهی عزیزم 

تبریک میگم👏👏👏

خداروهزار مرتبه شکر

ان شاالله که درسته نترس

من چند هفته پیش رفتم مجدد گفت دختره 

ولی من شک نداشتم درست گفته چون لعنتی دستگاهش جز تک های ایرانه😁

بازم خداروشکر

پروفایلتو علامت زدم روزی صدبار میام چکت میکنم

انقد حرصتو خوردم از خودم بیشتر

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

ان شالله که جنین من از اول پسر بوده  ولی اون خدای غیر ممکن هاست عزیزم

این چه حرفیه عزیزم؟

حتما از اول خدا برات همین جنسیتو خواسته 

مگه الکیه بخاطر دعا عوض بشه؟شما زود رفتی بهترین دستگاهها هم اشتباه میکنن اونموقع هنوز آلتش تشکیل نشده

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

میشه اینو ببینی https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۷۱۱_۱۷۱۰۵۳_pu7g.jpg

خیلی واضح نیست عزیزم ولی فکر کنم پسره

ولی من اگر عکس ان تیت رو میدیدم همون اول 100در100میگفتم بچت پسره(الان دیدم تو تاپیکات) کاملا واضحه چ ...

وااقعا؟ کاش اون موقع میدیدین

آره دکتر سونو گفته بود دختره خودشم همه ان تی رو هفته ۱۲ میرن من هفته ۱۳ رفته بودم 

الهی عزیزم  تبریک میگم👏👏👏 خداروهزار مرتبه شکر ان شاالله که درسته نترس من چند هفته پیش رف ...

فدات بشم 

خیلی خیلی ممنونم از قلب مهربونت 

خدا گل دختر شما رو هم حفظ کنه نور چشمت قرار بده و موفقیت و خوشبختیشو ببینی 

فدات بشم  خیلی خیلی ممنونم از قلب مهربونت  خدا گل دختر شما رو هم حفظ کنه نور چشمت قرار ب ...

ممنونم عزیزم

الان دیگه دوتان گلم😂😂

بابت نی نی هم خیالت راحت خواست خدا بوده تو هیچ دخالتی نداشتی ان شاالله صالح و سالمه

این چه حرفیه عزیزم؟ حتما از اول خدا برات همین جنسیتو خواسته  مگه الکیه بخاطر دعا عوض بشه؟شما ...

آره راستش و بخوای من دعای توی مفاتیح رو خوندم ولی وقتی به همسرم گفتم ...گفت ببین ما دو ساله داریم از خدا میخوایم و از دو سال قبلم نذر اسم کردیم و دو بار هم آی یو آی تعیین جنسیت کردیم اگه قرار باشه بده میده پس توکلت بخدا باشه 

آره راستش و بخوای من دعای توی مفاتیح رو خوندم ولی وقتی به همسرم گفتم ...گفت ببین ما دو ساله داریم از ...

خب اون حتما قبل بارداریت بوده

بعدشم اگه خوندی تاثیری نداشته

همونی بوده که از اول بوده

ممنونم عزیزم الان دیگه دوتان گلم😂😂 بابت نی نی هم خیالت راحت خواست خدا بوده تو هیچ دخالتی نداشتی ...

خدا هردوتا رو حفظ کنه عزیزم 

ان شالله خوشبختی و موفقتاشون رو ببینی عزیزم 

مم خودم شاغلم و شغلم از همسر خودمم بهتره اگر دخترامون موفق بشن از ۱۰۰ تا پسر جلوترن ان شالله

وقتی عمیق فکر بکنیم می‌بینیم که بچه های هم جنس چقدر تربیتشون و کلا همه چیزشون خوبه 

خدا هردوتا رو حفظ کنه عزیزم  ان شالله خوشبختی و موفقتاشون رو ببینی عزیزم  مم خودم شاغلم ...

ممنون گلم 

ان شاالله

دقیقا همینطوره

وااقعا؟ کاش اون موقع میدیدین   آره دکتر سونو گفته بود دختره خودشم همه ان تی رو هفته ۱۲ میرن من ...

اره عزیز کاملا مشخصه