2777
2789
عنوان

بالاخره رفتم سونو گرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 51 پست
دلم نمیخواد یه مادر باردارو ناراحت کنم و من از شرایط زندگیتون خبر ندارم ولی آخه با دعا که جنسیت عوض ...

میدونم 

اینم بگم فقط و فقط ناراحتیم رو  اینجا از اینکه دختر تشخیص داده بروز میدادم تو خانواده خودم و پیش دوستام میگفتم برای دختر بزرگم خوب شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و همسرم و دخترم رفتیم داخل دکتر خیلی باحوصله و خوش اخلاقی هست همون اولش که گذاشت رو شکمم گف جنینتون پسره گفتم چی ؟؟ آخه گفته بودین دختر 

دخترمم گفت نه آبجیه گفت من احتمال دادم و معمولا از هر ۱۰۰ تا دختری که تو ۱۳ هفته گفتیم یکیش پسر میشه 

قبل اینکه بریم داخل به همسرم گفتم نمیدونم چه جوری نگاهش کنم ؟ شرمنده دخترمون هستم که دفعه قبلی وقتی گفت دختره ناراحت شدم اونم گفت باهم میریم داخل که منم ببینمش و ذوق کنم با حرکاتش ...

اونم رفتیم داخل و گفت پسره 

خب از چی ناراحتی؟؟ یعنی شما نمی دونبد ان تی خطا داره؟؟

راستش نه آخه دخترم رو تو ۱۲ هفته گفته بود و درست بود بخاطر همون اعتماد داشتم 

ناراحتیم هم گفتم بیشتر بخاطر علائمام بود که یه جورایی از اول تصور پسر داشتم 

بخاطر دعاهات چیز دراورد؟؟؟؟؟؟ 🙄🥴😑🤪

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
ان شالله که جنین من از اول پسر بوده  ولی اون خدای غیر ممکن هاست عزیزم

از اول پسر بوده جانم از همون لحظه ای که لقاح انجام میشه جنسیت مشخص میشه منتها بعضی جنین ها دیر التشون در میاد و اشتباه تشخیص داده میشن 

الکی هم استرسرنگیر کاملا طبیعیه که یه دختر داشتی و دلت میخواسته یه پسرم داشته باشی و از خدا خواستی پس خوشحال و خوشبین باش و فکر های منفی نکن 

الهی که به وقتش و سلامت بغل بگیریش💙

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)