2777
2789
عنوان

من چه مرگمه اخه

129 بازدید | 23 پست

2/3 روزه بی دلیل عصبیم حوصله ندارم همش دلم میخاد گریه کنم حالم از زندگی بهم میخوره دیگه حوصله زندگی کردن ندارم  حالم از خودمم بهم میخوره😞

ــ۸ـهـ۸ـهـ۸مادرـهـ۸ـهـ۸ـهـ۸ــ♥                                                                             همیشه عزیزی مادر واسم☆تورو به مهربونی میشناسم☆دور از تو انگار دنیا تاریکه پره دلتنگیه احساسم☆کاشکی میموندی همیشه کنارم☆تو میدونی خیلی دوستت دارم☆با گرمای محبت توعه که تو زمستونم بهارم☆کاشکی میشد یروزی یجایی قدم بزنیم دوباره دوتایی♥😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پریود نیستی؟

ن هنوز

ــ۸ـهـ۸ـهـ۸مادرـهـ۸ـهـ۸ـهـ۸ــ♥                                                                             همیشه عزیزی مادر واسم☆تورو به مهربونی میشناسم☆دور از تو انگار دنیا تاریکه پره دلتنگیه احساسم☆کاشکی میموندی همیشه کنارم☆تو میدونی خیلی دوستت دارم☆با گرمای محبت توعه که تو زمستونم بهارم☆کاشکی میشد یروزی یجایی قدم بزنیم دوباره دوتایی♥😔
گاهی آدم اینجوری میشه سعی کن تو خونه نمونی

ممنکه همش تو خونم حتا کوچرو هم ندیدم حتا حیاط 

برای همینه یکم برو بیرون برو خرید عزیزم

نمیتونم برم کسیم نمیبرتم حتا یه فامیلم اینحا نداریم

اگه نزدیک پریودی هستی طبیعیه. کلا آدم هر از گاهی این مدلیه خود ب خود خوب میشه برو سراغ کاری ک حا ...

فک نکنم نزیک پریود باشه کارایی که دوست دارمم برا مزخرف شده

میگن انرژی منفی دنیا زیاد شده تا پاکسازی کنه

برای همین بهتره به معنویات رو بیارین تا انرژی منفیتون به حداقل برسه و همینطور انرژی مثبتتون از بقیه بیشتر بشه تا تو این پاکسازی از بین نرین

پیشنهادم اینه (شروعش سخته اما به محض شروع،انرژی زیادی میگیری)

نماز بخون حتی شده دورکعت در روز

چند آیه قرآن تو خونه پخش کن با صدای بلند و چشماتو ببندو بهش گوش بده 

اگه تونستی یه ساعتی مشخص کن هرروز یا یه‌روز در میون برو بیرون پیاده روی ترجیحا یه جایی که دارو درخت داشته باشه،رنگ سبز انرژی خوبی داره

یه هدیه برای خودت بخر

یه غذایی که دوست داری خودتو مهمون کن

خونه رو تمیز کن و وسایل خیلی قدیمی و خراب و گل های خشک شده رو دور بریز

بهت موزیک رو پیشنهاد نمیدم چون حال خوب کنیش موقتیه و هم فرکانس مغز نیست اما میتونی صدای طبیعت رو دانلود کنی و بهش گوش بدی

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
میگن انرژی منفی دنیا زیاد شده تا پاکسازی کنه برای همین بهتره به معنویات رو بیارین تا انرژی منفیتون ...

نماز همشونو میخونم تو خونه همیشه قران پخشه جای برای پیاده روی ندارم حتا هفته ای یبار تنهاییم نمیتونم برم بیرون کسیم نیست ببرتم 

علائم افسردگی خفیف نداری؟؟ ب نظرم بشین ی دور با صدای بلند زار بزن شاید خوب شی🥲جدی میگما من کارم ...

نمیدونم همش فکرم میره سمت قرصای عصاب

نماز همشونو میخونم تو خونه همیشه قران پخشه جای برای پیاده روی ندارم حتا هفته ای یبار تنهاییم نمیتونم ...

پس به نظرم مشکل همون تو خونه موندنه 

اگه متاهلی با همسرت صحبت کن حداقل شب میاد خونه باهم یه پارک برین مثلا بگو آخر هفته عصرونه یا شام میذارم بریم پارک

اگه میتونی باشگاه ثبت نام کن برو

خودت تنهایی برو نیاز نیست کسی آشنا باشه

کلاس یا باشگاه بری بالاخره یه دوست پیدا میکنی

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/