shrk مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 930 عنوان پروپوزال 47 بازدید | 4 پست هفته پیش تکمیل کردم فرستادم برا استادم گفتم چک بکنید نظرتون رو بهم بگید ... اونم گفت نگاه میکنم میگم بهتون . الان هفت هشت روز گذشته هیچی نگفته ب نظرتون یادش رفته؟؟؟ زشت نیست پیام بدم یادآوری کنم؟؟؟🥲 1402/06/06 | 13:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeh6077 عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 11898 سلاممشکل منم بود همچین چیزی و واقعا خجالت میکشیدم بگم ولی چاره ای نیست چون یادش رفته پیام بده بگو سلام استاد خواستم بپرسم کدوم قسمت از پروپوزال من مشکل داشت. ممنون میشم بفرمایید تا اصلاح کنم درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همونجا باشه :)
shrk مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 930 سلام مشکل منم بود همچین چیزی و واقعا خجالت میکشیدم بگم ولی چاره ای نیست چون یادش رفته ... انگاری میخوان بهم چوب بزنن 🥲 منم خیلی طول دادم پروپوزال بنویسیم .روم نمیشه.. همش میگم شاید سرش شلوغه زشت میشه 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
fatemeh6077 عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 11898 انگاری میخوان بهم چوب بزنن 🥲 منم خیلی طول دادم پروپوزال بنویسیم .روم نمیشه.. همش میگم شاید س ... بگو پدر من در اومدم سر همین خجالت کشیدنام درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همونجا باشه :)