2777
2789
عنوان

کاش خدا باهامون حرف میزد!

245 بازدید | 27 پست

کاش خدا باهامون حرف میزد!خیلی مستقیم و رودررو

کاش یه جوری از یه طریقی،راه درست رو بهم نشون میداد

میترسم مثل همه تصمیمات اشتباهی مه تو زندگیم گرفتم،طلاقم هم تصمیم اشتباهی باشع و بعدا پشیمون شم.

هرچند که تا حد مرگ از شوهرم زده شدم‌و ازش متنفرم

همه کارایی که تو این سه سال باهام کرد به کنار،این که دو هفته ست من دیشش نیستم و به خاطر اون غرور و توقعات مزخرفش هیچ‌ تلاشی نمیکنه که دل منو به دست بیاره،بیشتر از قبل ازش متنفر شدم.

اگر بخوام هم دیگه نمیتونم به زندگی با شوهرم برگردم

نمیتونم😭

*تاپیکای قبلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن خدا با قران باهات حرف میزنه ولی من قران باز میکنم موضوعش به مشکلم ربط نداره

تفسیر قرآن محشرههه

منم همین فکر و میکردم ولی الان هر وقت میخونم میگم اع چقدر شبیه من

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

عزیزم خدا خیلیی وقت پیش با ما حرف زده برو سراغ قران جواب همه ی سوالاتت رو میگیری ،تفسیر و ترجمه هارو بخون ان شالله متوجه میشی

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

عزیزم طلاق خیلی اثرات جانبی داره. اینجا که میگم خیلیا باهاش زندگیشونو درست کردن  باید صبر داشته باشی و نیت خدایی. 

سعی کن دوره های جانبی هم برای خودت داشته باشی مثل شکرگزاری و دوره های روانشناسی خودسازی که حال دلت بهتر بشه. شاید ما نشنویم صدای خدا رو، ولی اون می‌شنوه و امیدوارم زندگیت درست بشه

🌷@IslamlifeStyles

عزیزم برگرد خونه ات ببرش مشاور شاید خوب شد تلاشت رو برای حفظ زندگیت بکن

و میدونی…

حرمت ها بدجوری شکسته شده

صبرم واقعاااا تموم شده

با آدمی که وقیحه ولی همههه چیز رو گردن طرف مقابل میندازه نمیشه به تفاهم رسید