2777
2789
عنوان

Pms شدید 😭😭

81 بازدید | 1 پست

دوستان من همیشه قبل پریودم خیلی حالم بد میشد دو سال پیش دوران مجردیم ، دو سال بود که مه دیگه به اون شدت نبود

مثلا فقط یکم گوشه گیر میشم و یکمم حساس همین

ولی این سری خیلی خیلی شدید شد دوباره دقیقا مثل اوایل

این وسط شوهرمم درکم نکرد که در برابر حرفام سکوت کنه یا خوش رفتاری کنه برعکس حرفامو جدی گرفت

چند روز قبلش بهش هشدار دادم من ممکنه یه حرفایی بزنم یهو از رو حساسیتمه به دل نگیر

قبل این خیلی خیلی رابطمون خوب شده بود

ولی دقیقا از دو سه روز قبل پریودی اصلا حوصله اشو نداشتم و کوچیکترین حرکاتش رو مخم بود

دیگه دیشب به اوج خودش رسیدو انقد از صب گریه کرده بودم از طرفی هم همسرم  رفتارش این سری اصلا باهام خوب نبود یعنی برای اولین بار هم سرم داد کشید هم بی احترامی کرد

منم یهو به حدی عصبی شدم که دو تا لیوانو محکم کوبیدم زمین شکست

درسته اعصابم خورد بود ولی فقط میخاستم خودمو تخلیه کنم بعدش که اینجوری شد یهو بلند شد گفت همین فردا میریم طلاق میگیریم دیگه نمیتونم تحملت کنم😳😳😳

اینم بگم که واقعا رابطمون خوب بود تا همین پریروز

و من الکی بهونه گرفتم اونم با بی توجهیش بدتر کرد اوضاع رو حالا من یه لحظه عصبانی شدم ولی اصلا قصد آسیب به کسی رو نداشتم

واقعا شکه شدم با این حرفش

یعنی از ترس جونش میخاست طلاق بده😶 تازه خودش میدونه چقدر دوسش دارم

اینم بگم که خودش هم یه بار قبلا همینطوری نمکدون پرت کرده بود ولی من اون موقع سریع بغلش کردم که آروم بشه ولی اون دیشب بدتر سرم داد کشیدو سریع از خونه زد بیرون

امروز یکم حالم بهتره

باورم نمیشه یه پریود لعنتی زندگی به این قشنگیمونو خراب کرد

باورم نمیشه شوهرم انقد سریع تصمیم گرفت همه چیو تموم کنه

بعدشم هی تکرار میکرد که تو میخاستی منو بزنی😔 من اصلاااا اصلااا به هیچ عنوان دست به زن ندارم توی کل عمرم تاحالا کسیو نزدم