2777
2789

تو اینترنت دیدم میگن بعد از انتخاب رشته میاد برای دانشگاه آزاد 

دفترچه سراسری رو هم نگاه کردم ننوشته بود چیزی فقط زده بود شهریه پرداز ک همون خودگردانه

دفترچه آزاد رو هم انتخاب رشته کردم بازم چیزی از مازاد نگفته بود

گیج شدم بخدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی؟  ینی چی  آزاد بالاش نوشته خودگردان  اشتباه نمی‌کنید

نه خودگردان آزاد همون آزاد مازاد یعنی پول بیشتری نسبت به آزاد باید بدی

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
اره دیدم عزیزم دو بخشه یکیش آزاد خالی یکیش خودگردان آره؟ 

آره

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
اقا ظرفیت خودگردان شخریش دوبرابر ازاده ؟

نه لزوما ولی میگن بیشتر از پردیس

خب الان من شانسم واسه کدوم بیشتره ازاد یا خودگردان؟ یعد نمیدونی از کجا باید بفهمم شهریش دقیقا چقدر ...

مشاورم گفت مثلا آزاد ۱۲  تومن باشه اون سی تومن

مشاورم گفت مثلا آزاد ۱۲  تومن باشه اون سی تومن

بنظرت من شانس دارم واسه مامایی ازاد؟ تو گوگل واحد استهبان تا صدو سی هفت هزار کشوری گرفته

من خوزستان میخوام صدو چهل هزاره رتبه کشوری

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

بنظرت من شانس دارم واسه مامایی ازاد؟ تو گوگل واحد استهبان تا صدو سی هفت هزار کشوری گرفته من خوزستان ...

نمیدونم بزن شاید شد