ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
نه اصلا درشت نیست گلم، برو حموم همون کثیفی ادمو بدتر مریض میکنه، من از روز اول دوش میگیرم سر پا ده دقیقه یک ربع با اب ولرم نه داغ تا حالا هیچیم نشده، بگیر فقط نشین کف حموم یا صندلی چون بدنت بازه آلودگی رو جذب میکنه همین ، من پنج روزه پریودم هر پنج روز رو میرم دوش میگیرم و لباسارو میندازم برای شستن، ادم بو میگیره خب حموم نره
ایییش واقعا کثیفه حموم نکردن بو میگیره و عفونت و قارچ، یه خانومی تاپیک زده بود میگقت جیشمم نمیشورم فقط دستمال خشک میکنم فقط بززگو با اب میشورم حمامم نمیرم اوووف چه بویی فکرش دیوونم مسکنه واقعا نظافتم خوب چیزیه، حرف مردمو ول کن برو دکتر بپرس من خودم هر ماه چکاپ دکتر زنان میرم فوق تخصص تا حالا کیست نگرفتم قارچم نگرفتم عفونتم اصلا متاهلم هستم بچم دارم گقت دکتر حمام کن سرپایی فقط اصلا حموم باعث ارامش و کم شدن اسپاسم میشه فقط اب داغ نباشه، لباس زیرم هر روز دویار یاسد عوض شه چه کثیف باشه چه نباشه، و نوار هم هر دو ساعت باید عوض شه اگه شدیده هر یک ساعت، بدنتو قبل پریود حتما شیو کرده باشی مو باعث عفوونت میشه، پد روزانه ضرر داره ، انواع عطر برای اون قسمت ضرره ،صابون ضرره عامل قارچ شامپو بدن برای اون نقطه خوبه، و دوش واژینالم ضرر داره