2777
2789

دوستان سلام 

من ۶ ماهه در حال اقدام به بارداری! تنبلی تخمدان هم دارم...

این ماه از روز ۳ پریودی کلومیفن روزی دوتا با دگزا مصرف کردم و روز ۷ و۸ و۹ امپول هاش ام جی زدم 

دکترم برام سونو نوشت ۱۱ پریودی رفتم سونو ،۴ تا فولی ۱۷ داشتم که دکترم برام دو تا امپول هاش سی جی داده ک روز ۱۴ پریودی بزنم 

الان ۲ روزه از تزریق میگذره وتو تخمدان هام درد احساس میکنم در حدی که با دست فشار میدم احساس درد میکنم...

ممنون میشم تجربیاتون رو برام بگین!!

این دردها طبیعیه یا نه؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله باردار باشی🤲

بله عزیزم امکانش هست کار سنگین نکن و استرس نداشته باش

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
2803
2804
۱۲ ساعت بعد از تزریق آمپول تا سه شب پشت هم اقدام کردم 

این ماه منم لتروزول میخورم و هاش ام جی هم تزریق کنم یازدهم برم سونو ،۱۵  این ماه میخوایم بریم مسافرت اصلا استرس گرفتم نمیدونم برم نرم 

2805
2801