2777
2789
عنوان

مشکل چشم کودک

287 بازدید | 8 پست

سلام روز همگی بخیر من دخترم چهارسالشه. دیروز بردیمش کلینیک نور برای مشکل ریزش اشک از چشمش. خانوم منشی گفت اول برین بینایی سنجی بعد برید پیش دکتر. وقتی رفتیم بینایی سنجی دخترم چون گوچیک هست عقلش نمیرسید که درست بتونه چارت E رو جواب بده. بعد قطره ریخت و بادستگاه نگاه کرد و گفت یه چشمش 2.5 و اون یکی هم 3 هست. درصورتی که بنظرمن دخترم اصلا مشکل ضعیفی نداره. چون همه چی رو بخوبی می بینه و تشحیص میده و اگه نمره چشمش بخواد 2.5 یا 3 باشه نباید بتونه خوب ببینه و ما باید تا الان متوجه میشدیم. 

بعد دکتر متخصص نگاه کرد و گفت برای اشکش باید میل بزنیم و اگه جواب نده شاید تا 2 الی 3 بار تکرار بشه . اگر بازم نشه باید جراحی باز بشه.

خلاصه از دیروز انقدر ناراحتم که درم سکته می کنم. بنظرتون این که با دستگاه نگاه کرد و گفت چشمش ضعیفه قابل اعتماده؟ پس چرا هیچ علامتی از ضعیفی نداره.

و اینکه اگه عمل جواب نده چی کنم. لطفا اگه میتونید یا تجربه ای دارید بهم بگین ممنون

عزیزم چشم منم ضعیفه خب منم میتونم خوب ببینم😂😂 فقط نوشته هارو نمیتونم  

بله ممکنه چشمش ضعیف باشه حالا نه اونقد ک ایشون گفتن 

بنظرم چندتا پزشک دیگه ببرید 

دستگاه ها معمولا دقیقن

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضعیفی رو نمی‌دونم باز اگر شک

داری دو جای دیگه ببر. ولی برای میل زدن 

توروخدا کوتاهی نکن انجام بده . من کوچیک بودم مجرا اشکم بسته بود مامانم ترسیده و برام میل نزدن. 

الان انقد اذیت میشم همش انگار چشمش پر اشک . هرکس میبینم میگه چرا گریه می‌کنی . خمیازه بکشم اشکم درومده بخندم نمی‌دونم.... همش پسرم میگه مامان چرا ناراحتی گریه میکنی

نه عزیزم دستگاه اشتباه نمی کنه ضعیفه  فقط یکم کمتر دستگاه اعداد را یکم بالاتر میگه

ممنون آخه همه چی رو خوب می بینه. نمی دونم چرا اینقدر شماره چشمش بالاست چرا ما تا الان متوجه نشدیم. و اینکه عینک بزنه ممکنه کمتر بشه؟