2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 20 پست
۲۰ ۳۰ شاید مامایی بازار کارش خوب نیست؟😂😂

من شانس دارم واسه ماامایی تو سایت دیدم اخرین قبولی بعد تخقیق ک کردم همه میگفتن استخدامیش تو بیمارستان اصلا خوب نیست مطب کسی نمیره مجوز نمیند و فلان

دیگ نمیدونم حتی میخواستم کلا انتخابش نکنم

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

من شانس دارم واسه ماامایی تو سایت دیدم اخرین قبولی بعد تخقیق ک کردم همه میگفتن استخدامیش تو بیمارستا ...

استخدامیش نسبت به پرستاری کمتره درسته چون پرستار همه بخش های همه بیمارستان کار میکنه ولی ماما فقط اتاق زایمان 

اما راجع به مطب اینجوری نیست، درسته ممکنه دوندگیش زیاد باشه ولی میدن 

مثل این میمونه بگی داروساز ها باید فلان امتیاز داشته باشن تا بتونن داروخونه بزنن 

ما متخصص بیکارم داریم

ماما داریم دانشجوی ترم اخره اندازه یه پزشک درآمد داره 

بستگی به خودت داره کاملا

استخدامی هم با ازمونه 

علم کافی داشته باشی استخدام هم میشی

گروه مشاوره ماتینا🤍✨️سوالی داشتید در خدمتم🌻🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استخدامیش نسبت به پرستاری کمتره درسته چون پرستار همه بخش های همه بیمارستان کار میکنه ولی ماما فقط ات ...

شما استخدام بیمارستان هستین؟ ازه درسته حرفتون تازه اگه اینطور باشع داروسازی هم بدرد نمیخوره ...اما ی دختری مامایی میخوند میگفت استخدام دولت شدن اصلا تضمینی نیست

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

شما استخدام بیمارستان هستین؟ ازه درسته حرفتون تازه اگه اینطور باشع داروسازی هم بدرد نمیخوره ...اما ی ...

من دانشجو ام 

منظورم این بود اگر بخواین با این دید نگاه کنین حتی ۳ تا رشته تاپ هم تضمینی نیستن 

من معتقدم تو هرکاری اگر بهترین خودت باشی زمین نمیمونی 

الان ماما همراه میتونی بری هر یه زایمان ۲ تومنه 

اینم گفتم ببینی درآمدش هم اونقدری که میگن کم نیست 

از بچه ها بودن گفتن تو یه روز ۴ تا زایمان گرفتیم 

گروه مشاوره ماتینا🤍✨️سوالی داشتید در خدمتم🌻🌱