2821
2789
عنوان

چه روز خوبی😍😍😍

250 بازدید | 20 پست

من یه چند روزی بخاطر بحث با شوهرم حالم واقعا داغون بود و هی اشکم میومد,ولی گفتم غصه خوردن فایده ندارد

امروز صبح ساعت ۷بیدار شدم رفتم نون تازه گرفتم واسه خودم میز صبحونه مفصلی چیدم و خوردم الآنم چای ریختم بخورم و ساعت ۹‌و‌نیم هم میرم یوگا و خیلی حالم بهتره😍😍

خدایا شکرت منو ببخش واسه ناشکری هام

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت کواین وسط

سرکار

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

شوهرش نیست، واسه همین حالش خوبه دیگه😛

😅😅

من امروز بحثم شد باهاش هی راه ب راه میگ من نون تنوری دوست دارم خانم دوستم آورد برام خوردم فلان خیلی خوشمزه بود منم گفتم خب تنور بخر برات درست کنم  گفت نههههه تو حسودی فلانی بهمانی ولش....

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
خوبه خوشبحالت منم چند روزی با شوهرم دعوام شده به خاطر تلخی زبونش اصلا حوصله هیچی ندارم حالم از زندگی ...

ببین منم از سشنبه تا دیروز کلا حالم زار بود هی بهش فکر میکردم و اشک می ریختم و چشام فقط پف شده بود از گریه..ولی دیدم گریه و غصه خوردن هیچ چیز رو درست نمیکنه و باعث داغونی خودمم میشه پس تصمیم گرفتم خودمو از اون حال دربیارم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792