2777
2789

سلام قشنگم

برو برنامه دیوار بخش همین مراسم و این چیزا

اونجا بپرس از تبلیغ کنندهای غذا

دقیق میگن بهت.

آیسل سابق😊،با دعاهای قشنگ شما من بلخره ب آرامش رسیدم خدایا شکرت❤....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چخبره چرا اطلاعات اشتباه میدی ، الان از بیرون میشه ی پرس زرشک پلو بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ خرید ، قطعا خونه بپ ...

خونه برای پونصد نفر بپزه؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
با درنظر گرفتن کیفیت متوسط و خرید مواد اولیه و دستمزد اشپزو خرید ظروف یکبار مصرف و هزینه های جانبی ا ...

چخبره ۲۰۰ یه پرس کوبیده مخلفتاتش به صرفه تره

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

هزینه رو کار ندارم ولی مگه خُلی پونصد تا مهمون دعوت کنی . از و نره شمسی کوره. برا چیته‌ 

من اگر میخواستم عروسی بگیرم فک کنم ب صد نفر هم نمی‌رسید مهمونام. فامیل های درجه دو و سه سمی رو دعوت نکن

اگه اینجوری باشه من فقط۱۰۰میلیون بایدپول شام بدم😭

سلام

خودت بپزی کمتره اما ازبیرون بگیری همینه موادش گرونه 

من روز اربعین ناهار میدم

یعنی یه هفته منزل مادرشوهرم روضه است روز اخرش اربعین من ب ا ن ی مجلس هستم

پارسال ناهار۲۰۰ تا ساندویچ ژامبون درست کردیم تو خونه ۵ میلیون شد

امسال میخوایم خودمون تو خونه ی مادرشوهر ۲۰۰ تا عدس پلو بپزیم ث اخر روضه بدیم فکر کنم ده تومن بشه

ممنون ولی پول ندارم  ۱۵۰تومن دارم فقط😭

اینقدر برا ۱۵۰نغرکمهست مگراینکه تعداد کم کنی یا شام ندی.نمیتونی بری ماه عسل فقط یه جشن خودمونی بگیری لباس بپوشی

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.