بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس میزنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب میشه و آدما رو آروم رهاشون میکنه و میره. اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصلهی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصلهی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من خودم سر عقدم هنوز عاقد خطبه رونخونده بود گفتم بله 🥴🤣 عاقد جمعش کرد ولی هنوزم که هنوزه یادش میفتم خجالت میکشم 🤣🤣🤣🤣
بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس میزنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب میشه و آدما رو آروم رهاشون میکنه و میره. اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصلهی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصلهی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره