2777
2789
عنوان

تخم کبک یا بلدرچین به بچه ها

14277 بازدید | 6 پست
من یک دختر سه ساله و نیمه دارم خیلی بد غذا و اذیتم میکنه ذخیره اهن آزمایش دادم خیلی کم بود بعد اصلا چرخ کرده دوست نداره گوشت یا ماهیچه خیلی کم و بد میخوره فقط عاشق تخم بلدرچین و کبک هست حالا سوالم اینکه تا چند تا تو روز مجاز هستم بهش بدم از هر کدوم آیا جای گوشت براش میگیره میتونم هر روز بهش بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز گوشتو مخصوصا ماهیچه آبپز کن و سوپ درست کن بهش بده ...آز آبش بده گوشتشو ندادی هم.ندهدی ...مرغ هم رونش عالیه و آهنش بیشتره ...شیره انگور سرشار از آهنه .اگه بتونی اصلش رو گیر بیاری بهش بده بخوره .پسته و بادوم وفندوق رو آسیباب کن خام .تو غذاش بهش بده یا اینکه اگه میتونه بخوره تو گلوش نره بده بهش بخوره
خیلی بچه بد و گندی دختر اولم بد غذا بود اما این دست اون رو از پشت بسته کتلت نمیخوره ماکارونی گوشتش رو جدا میکنه حبوبات دوست نداره فوقش هفته ای یکبار لوبیا چشم بلبلی بخوره با این حال هفته ای 4 بار تا 6 بار به بهانه مختلف بهش میدم اما خب یک وعده میخوره وعده دوم لب نمیزنه حالا تا دو روز بعد دوباره بپزم بدم
آش و سوپ اصلا دوست نداره پسته بادوم هر روز میدم فقط خرما و نون خرمایی دوست داره اونم میدم عصاره گوشت نخورد جگر دوست نداره کلا هر چی دوست نداشته باشه نخواد بخوره شروع میکنه سرفه کردن یا میگه دلم درد میکنه گریه میکنه نخوره خیلی بچه بدقلق میخوام حداقل بدونم با همین چیزهایی که دوست داره و میخوره اهنش رو تامین کنم چقدر مجاز هستم بهش بدم دکتر بردم گفت نمیخواد آهن و چیزی بدی باید با غذا تامینش کنی