2789
عنوان

خواهرم

144 بازدید | 7 پست

من  بیکس ترین تنهاترین موجود دنیام از خواهرم بزرگترم تا حالا از جون و دل براش مایه گذاشتم همه جا پشتش بودم گاهی حتی از خودم و نیازام گذشتم تا اون کم نیاره و و و …. ولی اون همیشه منو اولویت اخرش قرار میده همیشه منو همه جا تنها میزاره هر جا میریم حتی یه دقیقه هم کنار من نمیاد همش با دوستاش و دختر عمه و دختر عمو و اینا میگرده من خیلی تنهام دو تا دوست خیلی خوب و صمیمی دارم ولی هزاران کیلومتر دوریم هیچوقت کسی نیس باهاش برم مسافرت یا بیاد خونم یا مثلا مهمونی و عروسی فامیلی میریم همه خواهرا با هم میگردن ولی اون اصلا پیشم نمیاد شاید بگین اخلاقام خوب نیست ولی من بی حاشیه ترین و منطقی ترینم تو خانوامون خیلی ارومم همیشه مواظب حرفام و رفتارامم حتی همه میگن خواهرت چقدر بی معرفته …. خیلی شکستم از تنهایی میخوام امشب تصمیم بگیرم تنهایی محض و بپذیرم میخوام دورش خط بکشم برای همیشه خیلی دلم شکسته اس از سر شب هر چقدر گریه کردم باز دلم پره 🖤🖤🖤

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیخوام دیگه بیاد سمتم بریدم 

پس بیخیال 

بخدا من خیری ن ازدوست دیدم و نه ازدخترخاله و.. اینا همشون اخرش پشتت میزنن.. البته من خواهرندارم 

بیخیالش بنظرم الکی گریه نکن تو ک زندگی خودتو داری همونو شاد زندگی کن 

من الان هیچکسو اطرافم ندارم و شاید درماه 2بار برم بیرون گاهی بیشتر یا کمتر اما شادم چون همین اطرافیان خون ب جگرم کردن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
پس بیخیال  بخدا من خیری ن ازدوست دیدم و نه ازدخترخاله و.. اینا همشون اخرش پشتت میزنن.. البته م ...

دقیقا هیچکس باهاش خوب نیست با همون دوستاش و دختر عمش همیشه مشکل دارن و کلی پشت سرش غیبت میکنن ولی من عمیقا دوسش داشتم میخواستم با هم رابطمون خوب و قوی باشه اما نخواست

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤