2777
2789
عنوان

دعوامون شد

180 بازدید | 13 پست

این آقا چند روزه درگیر کارن چون رفتند خونه دیگه . بعد چند ساعت ی بار تلفن جواب میده ولی سر کارش میره یعنی شغلش آزاده.  منم گفتم چجور وقت داری بری سر کار ولی وقت نداری ب من ی تلفن بزنی ‌. میگه درگیرم . خاک تو سر . امروز از صبح تا ۴ ور نداشت میگه گوشیم خاموش بوده میگم چرا از اون یکی گوشی ک دستت بود زنگ نزدی عوضی از موقعی ک رفته خونه جدید ی جوری شدی درگیره همش منم بیکارم دلم میخواد با یکی حرف بزنم . منتظرم دانشگاه باز بشه با ی آدم دیگ آشنا شم. شما هم باشین جای من ناراحت میشن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا ۵ ساله باهاش دوستم از نزدیک ترین چیز هاش خبر دارم ن بابا

شاید عقدی نامزدی چیزی کرده؟ دلیلی نداره با یه جابجایی تغییر رفتار بده،یه چیزی تو زندگیش عوض شده که اولویت‌هاش رو تغییر داده هر چی که هست مسئله خونه نیست

شاید عقدی نامزدی چیزی کرده؟ دلیلی نداره با یه جابجایی تغییر رفتار بده،یه چیزی تو زندگیش عوض شده که ا ...

بابا اون اصلا زن نمیگیره تا اخر عمرش🤣 بابا میشناسمش نه خودم رفتم خونشون دیدم دیگ خالی کرده بودند . باهم خیلی صمیمی هستیم دوتا دوست صمیمی این چند وقت یعنی ۴ روزه اینطور شده